I després

ABSOLT EL POLICIA LOCAL ACUSAT D’ABUSOS A LA FILLASTRA

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona ha absolt el policia local acusat d’abusar sexualment de la fillastra de 3 anys al domicili familiar de Vall-llobrega, ha informat l’Agència Catalana de Notícies. La sentència recull que els tocaments “no han quedat acreditats”. En aquelles dates el policia acusat prestava el servei de vigilància nocturna a la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.

Entre els arguments, el tribunal exposa que la mare de la petita va explicar al judici que el processat “mai” es quedava sol amb la petita ni feien junts la migdiada, el moment en el qual s’haurien produït els suposats abusos.

“L’acusat no va tenir ocasió propícia per abusar de la nena”, recull la sentència. A més, també assenyalen que va ser el pare biològic de la nena qui va interposar la denúncia el maig del 2015 i va ser enmig d’un clima “especialment conflictiu perquè es trobaven en una lluita judicial per la custòdia de la menor”. “No ha pogut existir cap objectivació del suposat delicte”, conclou el tribunal que afegeix, però, que no hi ha indicis que la declaració de la menor sigui “producte de la fantasia o de la suggestió d’altres adults”. La fiscalia demanava per a l’acusat una pena de 6 anys de presó.

El més llegit

I després