Entre 2200 i 2500 persones van assistir el passat dimarts al concert de Carlos Baute, Beatriz Luengo, Cepeda, Gonzalo Hermida, Lorena Gómez i Moisés Losada, que portava en la seva gira per tot l’Estat “Déjate llevar” de la Cadena Dial en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’espai Guíxols Arena.

Un concert amb entrada gratuïta i noms que són molt coneguts pel públic més jove, seguidor dels artistes a través de xarxes socials o programes de ràdio i televisió. Molts dels joves van anar acompanyats dels familiars més grans.

El concert va tenir entre tres i cinc peces per artista, i s’interpretaven els principals hits de cadascun d’ells, que sonen habitualment a Cadena Dial.

L’espectacle, presentat per una de les figures de l’emissora, Cristina Dalmau, va començar uns minuts més tard de les deu de la nit i va finalitzar pocs minuts més tard de la mitjanit, comiat que es va tancar amb una foto de família entre els protagonistes de l’espectacle i el públic amb la marca Guíxols en primer pla.

Es va concebre com un espectacle adreçat a un públic molt jove, molt coneixedor dels artistes pertanyents a l’esfera dels programes de talent-shows (hi havia seguidors que estaven a Guíxols Arena, esperant davant l’escenari des del migdia i a l’espai tota la tarda i vespre fins al concert). Alhora es va voler fer l’espectacle a Guíxols Arena pel fet que és un entorn adequat per fer concerts i espectacles massius, dotats amb nombrosos establiments al seu entorn.