GRAN RESPOSTA A L’ESPECTACLE DE CADENA DIAL A SFG

Entre 2200 i 2500 persones van assistir el passat dimarts al concert de Carlos Baute, Beatriz Luengo, Cepeda, Gonzalo Hermida, Lorena Gómez i Moisés Losada, que portava en la seva gira per tot l’Estat “Déjate llevar” de la Cadena Dial en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’espai Guíxols Arena.

Un concert amb entrada gratuïta i noms que són molt coneguts pel públic més jove, seguidor dels artistes a través de xarxes socials o programes de ràdio i televisió. Molts dels joves van anar acompanyats dels familiars més grans.

El concert va tenir entre tres i cinc peces per artista, i s’interpretaven els principals hits de cadascun d’ells, que sonen habitualment a Cadena Dial.

L’espectacle, presentat per una de les figures de l’emissora, Cristina Dalmau, va començar uns minuts més tard de les deu de la nit i va finalitzar pocs minuts més tard de la mitjanit, comiat que es va tancar amb una foto de família entre els protagonistes de l’espectacle i el públic amb la marca Guíxols en primer pla.

Es va concebre com un espectacle adreçat a un públic molt jove, molt coneixedor dels artistes pertanyents a l’esfera dels programes de talent-shows (hi havia seguidors que estaven a Guíxols Arena, esperant davant l’escenari des del migdia i a l’espai tota la tarda i vespre fins al concert). Alhora es va voler fer l’espectacle a Guíxols Arena pel fet que és un entorn adequat per fer concerts i espectacles massius, dotats amb nombrosos establiments al seu entorn.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació