I després

A tres mesos de les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

El proper 28 de maig se celebraran les eleccions municipals i, a falta de 3 mesos exactes, a Sant Feliu ja es van definint els caps de llista que optaran a l’alcaldia de la ciutat. De moment es coneixen 6 candidats. Carles Motas intentarà revalidar l’alcaldia al capdavant de Tots per Sant Feliu. També repetirà Sílvia Romero com alcaldable d’Esquerra Repúblicana i Josep Melcior Muñoz com a candidat del PSC a Sant Feliu. Qui també repetirà al capdavant d’una llista municipal és Jordi Lloveras de Guixols des del Carrer-En Comú Podem.

Junts per Catalunya de Sant Feliu canvia de candidat per aquests comicis i confia en Toni Carrión per encapçalar la llista pels comicis de maig. La formació amb representació al ple de la ciutat que encara no ha conformat el seu candidat o candidata a l’alcaldia és MES Moviment d’Esquerres.

Fora d’aquestes 6 formacions que tenen regidors al Saló de Plens, només el PP ha confirmat que es presentarà als comicis de maig. Ho farà amb Cristóbal Parra, l’ex numero 2 de Ciutadans a Sant Feliu, com a candidat a l’alcaldia. Ara fa 4 anys, a les últimes eleccions municipals, es van arribar a presentar fins a 10 candidatures als comicis locals.

El més llegit

I després