I després

El temporal passa sense incidències remarcables per Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest episodi de mal temps ha deixat poques incidències a la ciutat. El fort vent que ha bufat les últimes hores, que ha arribat a ratxes de més de 70 km/h, entre Tramuntana i Gregal, ha provocat la caiguda de part d’una cornisa d’un habitatge de la carretera de Girona. També ha desfalcat un arbre de l’avinguda Balears, que ja ha estat retirat. A banda el vent ha desplaçat i fet caure tanques i cartells publicitaris arreu de Sant Feliu, sense més incidència.

El mal estat de la mar, com ja es preveia, ha obligat a tancar els accessos a les zones més properes a l’aigua, com l’espigó de Garbí o la zona portuària. Protecció Civil també ha tancat els trams del camí de Ronda més propers al mar per evitar que ningú s’hi acosti.

Finalment, el que no ha tingut cap incidència a Sant Feliu ha estat el temporal de fred i neu que sí ha afectat a d’altres zones de Catalunya. Si bé és cert que ahir van caure alguns flocs d’aigua-neu en alguns punts de Sant Feliu, sense que hagi pres i sense que hagi estat una circumstància generalitzada. L’Ajuntament havia previst alguns escenaris possibles davant l’avís emès ahir pel Servei de Meteorologia de Catalunya.

El més llegit

I després