I després

Denunciats dos homes per extreure més de 550 garoines en un dia

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Platja d’Aro i els Agents Rurals han denunciat dos pescadors furtius a s’Agaró per excedir el límit de garoines a l’extreure’n més de 550 en un sol dia. Es tracta de dos homes de 46 i 52 anys que viuen a Palamós i a Sant Feliu de Guíxols. Els agents feia dies que anaven al darrere dels dos sospitosos, perquè tot i que tenen llicència, sospitaven que sobrepassaven de llarg les 150 garoines que, com a màxim, es poden agafar en una jornada.

La policia i els rurals els van atrapar el passat divendres quan acabaven de sortir del mar amb dos cabassos plens d’eriçons de mar disposats a carregar-los a la seva furgoneta. A dins dels cabassos hi havia 564 unitats. Al dispositiu conjunt que va permetre atrapar-los hi van participar agents de la unitat de Medi Natural de la Policia Local i membres del grup de suport marí dels Agents Rurals. Ja feia dies que els dos cossos anaven al darrere dels sospitosos, que es dedicaven a pescar garoines al litoral de la urbanització La Gavina de S’Agaró.

Divendres passat, els van poder interceptar just quan acabaven de saltar-se la normativa. Cap a la una del migdia, efectius de paisà de la policia local i dels rurals van aturar els dos pescadors quan es disposaven a carregar dos cabassos plens a vessar de garoines a la seva furgoneta.

 

ACN/Redacció

El més llegit

I després