I després

Pendents del temps i l’estat de la mar

Compartiu aquesta història

Aquesta passada matinada hi ha hagut nevades importants arreu de Catalunya i, fins i tot, a primera línia de mar. A Sant Feliu s’ha notat una baixada dels termòmetres però no hi ha hagut precipitació. Ara bé, el Servei Meteorològic de Catalunya informa sobre la possibilitat que arribin nevades, de caràcter moderat, al nostre sector, que per sobre dels 400 metres podrien arribar acumular més de 2 centímetres de gruix. Per sota dels 400 metres, si nevés, la previsió és que la neu no arribaria a acumular-se.

El servei meteorològic també informa que la situació de la mar empitjorarà durant el dia d’avui, arribant al nivell alt de perill. Ja de cara a demà, la situació de la mar puja a perill molt alt. Davant d’aquest nou episodi de mal temps, l’Ajuntament de Sant Feliu ha fet una reunió per coordinar les possibles accions preventives segons els possibles episodis derivats del mal temps. En aquest sentit es preveu tancar l’accés a l’espigó i al port davant del temporal de mar. També es tancarà l’accés al camí de ronda entre d’altres.

El consistori demana estar pendent dels canals oficials de l’Ajuntament i de la ràdio a través de les xarxes socials per seguir l’episodi de mal temps i les possibles complicacions. També podeu consultar el web guixols.cat/emergències per trobar tota la informació i telèfons d’interès.

 

El més llegit

I després