I després

A mitjans de març el servei de Correus tornarà al seu edifici natural del carrer de Girona

Compartiu aquesta història

L’empresa concessionària de les obres de reforma de l’edifici de correus ja ha fet el lliurament de l’obra en la qual s’estan fent els darrers retocs en els acabats. També s’està aprofitant per anar traslladant mobiliari per tal que el canvi de local afecti mínimament el servei.
Tot i que en un primer moment donava la sensació que l’emplaçament provisional de l’Avinguda de Canàries era massa allunyat del centre, la majoria d’usuaris s’han mostrat satisfets per la ubicació ja que permetia aparcar amb força facilitat i evitava els llargs desplaçaments per a la gestió als habitants de la part alta de Sant Feliu en trobar-se en un àmbit intermedi.
És per això que el Ple Municipal, per unanimitat, va sol·licitar a Correus que intentés mantenir aquesta oficina, malgrat que reobrís la seu del carrer de Girona, la qual cosa va rebre una resposta negativa per part dels seus delegats atès que les despeses de lloguer del local i l’increment de personal que no estava previst pressupostàriament. Un dels exemples comparatius és que, ciutats més grans com ara Figueres, només compten amb una seu.
Les obres de remodelació s’han allargat extraordinàriament ja que estava previst que per a finals de l’any 2007 estiguessin acabades.
El cost d’aquesta actuació és de 800.000 euros i l’empresa adjudicatària de les obres ha estat Construcciones Obras Municipales S.A.
Un dels entrebancs amb què es va topar Correus era el de la portabilitat quant a l’empresa subministradora de corrent elèctric, que es va canviar i l’antiga companyia no va facilitar en absolut aquesta fugida cap a la seva competència.
Podeu comprovar el retard en la seva posada en funcionament prenent com a referència la data del redactat del document (nota de premsa de Correus) que reproduïm a continuació.

El més llegit

I després