I després

Aquest dissabte a la Casa Irla Burruezo & Bohèmia Camerata amb “Medievalius Cabaret”

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 22h a la Casa Irla podrem gaudir de la música de Pedro Burruezo, amb la Bohèmia Camerata en format íntim, de trio, arriba amb un espectacle proper i a la vegada insòlit en que presenta en concert un repertori que, amb arrels a diferents músiques medievals, ens porta des de el pretèrit fins al futur, com solament poden fer els músics, amb una visió revolucionària.

Músiques amb perfums d’Al Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans… però des d’una perspectiva absolutament contemporània i amb aires de cabaret singular. Burruezo (fundador del grup Claustrofòbia, avui tota una llegenda del pop fet a Catalunya ) torna als escenaris desprès de l’èxit de la seva darrera proposta, “Multaqa”, en que va compartir escenari amb el gran músic sudanès Wafir S. Gibril, ex membre de Radio Tarifa, espectacle que va presentar-se a tot l’estat espanyol, a festivals, teatres i tot tipus de sales.

“Medievalius Cabaret” és un espectacle cantat en català, àrab clàssic, llatí, italià i castellà antic, amb versos de grans poetes com San Juan de la Cruz, i petits homenatges com a la figura d’ Ibn Al Arabi de Múrcia i al mite de les profecies de Sant Malaquies. Part de les cançons d’aquest espectacle formaran part d’un proper llibre-disc que Burruezo & Bohèmia Camerata editaran amb K Indústria Cultural/Tsunami per a la tardor de 2011.

Pedro Burruezo,veu i llaüd; Jovic Sagristà, coros i guitarra; Josep Ramon Roy “Mon”, piano.

Entrada 8€.

(Clickar aquí per escoltar) Cançó “Rito gitano” de Burruezo & Bohèmia Camerata

El més llegit

I després