I després

A la sentència contra Millet i Montull hi consta la participació en uns de pisos a SFG

Compartiu aquesta història

A la sentència contra l’expresident del Palau de la Música, Félix Millet i el seu còmplice, Jordi montull, hi consta també consta la participació de Montull en un bloc de pisos a Sant Feliu de Guíxols i la propietat d’una embarcació, un amarratge, set habitatges, un xalet i un aparcament en altres poblacions.

És el que es despren de la notícia sobre l’expresident i la seva mà dreta, Jordi Montull, que van pagar només uns cinc milions d’euros entre els dos –4.249.344 euros Millet i 809.000 euros Montull– dels 24 milions de fiança imposada pel jutge pel saqueig del Palau de la Música.

Per aquest motiu, el magistrat ha decretat l’embargament preventiu dels béns dels dos imputats, a més dels de la filla de Montull, Gemma, i les dones de tots dos, segons es desprèn dels actes del jutge, als quals ha tingut accés Europa Press.

Els dos imputats, tot i això, ja havien posat fa un any tots els seus béns a disposició del jutjat per reparar el dany causat, segons recullen els dos actes.

“Amb la finalitat d’assegurar les responsabilitats pecuniàries derivades de la present causa, procedeix decretar l’embargament preventiu dels seus béns en quantia suficient fins a cobrir la fiança fixada provisionalment en la quantitat de 24.000.000 euros”, sol·licita la resolució judicial de Millet.

Els diners lliurats per a la fiança comprenen quantitats intervingudes pel jutjat i altres aportades directament pels imputats Millet i Montull.

Entre els béns de Millet hi ha valors, participacions i altres productes financers en sis entitats diferents, a més de saldos en nou comptes bancaris, dos cotxes, un remolc i dos amarratges.

A més de dues butaques i una llotja al Gran Teatre del Liceu i obres de Ramon Casas (‘Retrat de nena Sardà’) i d’Isidre Nonell (‘Figura de Dóna’), que seran lliurades al Museu Nacional d’Art de Catalunya (Mnac) perquè les custodiï, també han estat embargats cinc habitatges a Menorca i L’Ametlla del Vallès, La Garriga i Barcelona, quatre aparcaments i 18 finques.

Pel que fa als béns de Montull, s’han embargat valors, participacions i productes financers en tres entitats, a més de saldos en 17 bancs i caixes, que “hauran de ser requerides perquè aportin els extractes dels moviments dels comptes indicats”.

 

El més llegit

I després