I després

Reproduïm el vídeo elaborat pel SIAD sobre els miradors de SFG recentment batejats

Compartiu aquesta història

Una avaria ens va obligar a enretirar algunes notícies del nostre web ,entre les quals n’hi havia una que feia referència a diversos actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, així com apunts sobre els Punts d’Informació que durant tot el dia es varen radiar a la nostra emissora enregistrats en els nostres estudis per dones empresàries, mestresses de casa, mestres, peixateres, pageses, etc.

També de l’èxit que va suposar la convocatòria que el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Sant Feliu de Guíxols en la seva presentació del vídeo sobre els miradors amb nom de dona a més d’un curset del Pla de Barris a la Casa Irla.

En referència al vídeo, que reproduïm al peu, des del Punt SIAD apuntaven que ens presentaven una nova ruta turística que combina sensibilitat, paisatge i una mica de reivindicació. Vuit miradors litorals, en llocs màgics de Sant Feliu, han estat batejats amb noms d’ofici fets tradicionalment per dones (triadores, dides, mestres, peixateres…) Esperem que gaudiu amb aquest relat audiovisual.

El més llegit

I després