I després

A.D. GUÍXOLS, 4 – U.E. QUART, 0 Una segona part per emmarcar

El Guíxols va posar la directa imposant-se al Quart, i continua amb el seu ple de victòries. Els de Toni Sánchez van tornar a mostrar el seu poder ofensiu amb una nova golejada, i suma la increïble xifra de 12 gols marcats en només 3 jornades.

Compartiu aquesta història

El Guíxols va posar la directa imposant-se al Quart, i continua amb el seu ple de victòries. Els de Toni Sánchez van tornar a mostrar el seu poder ofensiu amb una nova golejada, i suma la increïble xifra de 12 gols marcats en només 3 jornades. Els blaugranes van portar la batuta durant gairebé tot el partit, excepte els últims minuts de la primera part, on el Quart es va estirar i van tenir un parell d’aproximacions perilloses, que va solucionar amb eficàcia Gurt.

Els propietaris del terreny van iniciar l’encontre arribant amb molta facilitat a l’àrea dels forasters, i durant el primer quart d’hora ja van generar ocasions clares de gol. La primera va ser per Bilal, que va rematar sense encert a la sortida d’un córner. També ho va provar sense sort Amós Gasca, i poc després el col·legiat li va anul·lar un gol a Omar per fora de joc de Bilal. L’ocasió de perill més clara va ser per Callicó (20’), que va llançar una falta a la frontal que va fregar l’escaire. No mancà la polèmica aquesta primera part per dos possibles penals en una mateixa jugada a favor del nostres, però l’àrbitre no en xiulà cap. Al minut 27 va arribar l’1-0, i el va marcar Omar amb una impressionant vaselina que va superar Romero. El gol va semblar esperonar els antagonistes, totalment inèdits fins a moment, i Gurt envià una falta enverinada per la línia de fons (38’); quatre més tard, va fer una gran aturada en un xut a boca de canó des de l’interior de l‘àrea evitant l’empat; i en el 39, va realitzar un altre refús decisiu que va permetre mantenir l’1 a 0 a la mitja part.

A segon temps es van poder veure, probablement, els millors minuts del que portem de lliga. La primera ocasió, però, van ser pels quartencs, i va ser molt clara, però Umar va evitar el gol de l’empat llançant-se a terra per interceptar un xut. La tranquil·litat s’aconseguí arran del 2-0, en una jugada que va deixar Omar sol encarant el porter rival, i li va regalar el gol a Brice, que va marcar a plaer. Als 59’, Montero va tenir el tercer, però no va poder treure cap profit d’una distracció defensiva dels visitants. Els contraris van quedar tocats amb el 2-0 i no van trobar la manera de fer-li mal a un Ateneu que se sentia molt còmode al camp, en el transcórrer d’una gran segona meitat. Brice tingué el tercer, després d’una bona jugada col·lectiva. Aquest no va arribar fins a la recta final de partit i el va marcar Guillem, que va afusellar, a l’interior de l’àrea, una centrada de Marçal. El partit no podia acabar de millor manera que amb un golàs marca de la casa de Callicó, que va engaltar una esfèrica des de la banda dreta que va superar per dalt a Romero i va posar el 4-0 final al marcador.

Per aquest partit, Toni Sánchez va fer un parell de canvis a l’onze inicial respecte del precedent, donant entrada a Diego Zayas i Omar en lloc d’Eloy Gámez i Marçal; per primera vegada aquesta temporada Riki va entrar a una llista de convocats de la que va sortir Musa a última hora, juntament amb Miche i Aitor.L’única baixa fou la del lesionat Lanzas.

A.D. Guíxols: Gurt, Bilal (Castelló, 82’), Umar, Toumani, Diego Zayas (Eloy Gámez, 61’), Amós Gasca, Pol Mitjà (Guillem, 46’), Omar (Juanola, 73’), Callicó, Montero (Sanding, 61’) i Brice.

U.E. Quart: Romero, Pont, Lidón, Givica (Kandeh, 55’), Konteh, Nil (Ros, 55’), Touray, Nico (Mas, 69’), Planas (Massegur, 76’), Casagrán i Brunsó (Tirso, 55’).

Gols: 1-0 (27’) Omar. 2-0 (51’) Brice. 3-0 (81’) Guillem. 4-0 (89’) Callicó.

Àrbitre: El Morabit el Khattabi. T.G.: als locals Diego Zayas i Amós Gasca; i als visitants Nico, Ros, Nil, Pont i Konteh.

Aquest dissabte, desplaçament al sempre complicat terreny del Bosc de Tosca, on s’ha de seguir guanyant per seguir a dalt de tot de la taula.