I després

Desallotjament de l’Escola Cor de Maria per una fuita de gas

La Policia Local i els Bombers van desallotjar, ahir dilluns al matí, els alumnes del Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols després que en un punt proper a l'escola, situada a la meitat del carrer de la Creu, se sentís molta olor de gas.

Compartiu aquesta història

La Policia Local i els Bombers van desallotjar, ahir dilluns al matí, els alumnes del Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols després que en un punt proper a l’escola, situada a la meitat del carrer de la Creu, se sentís molta olor de gas.

Es va haver d’evacuar 244 alumnes, en total 262 persones comptant els mestres i personal del centre. També per precaució s’anava desallotjant veïns o demanant que no accedissin provisionalment als seus domicilis.

Els bombers van localitzat la fuita de gas en un habitatge proper, que s’anava acumulant i creava un potencial perill. Finalment es va poder tallar el conducte de gas, i progressivament, van poder entrar a l’habitatge, i amb precaució van anar ventilant l’immoble i allunyant el perill.

Posteriorment es va poder restablir la normalitat.

Segons l’Associació de veïns del Puig, en aquest sector de la ciutat es viu amb una certa inseguretat i denuncien que la fuita de gas va ser conseqüència de la sostracció d’unes canonades de coure. En declaracions al Diari el Punt Avui Toni Miravitlles, el propietari de l’immoble de tres plantes on es va produir el robatori, explica que els lladres es van emportar la canonada de coure de l’entrada, que passa pel menjador, fet que va provocar la fuita. A més, i segons l’afectat, els lladres es van emportar des de televisors fins a estris de cuina, roba del llit i tovalloles, entre altres pertinences.

 

El més llegit

I després