I després

L’equip de l’AEPMSFG de Sant Feliu de Guíxols assoleix la quarta posició en el Campionat d’Espanya de Curricà de Costa

El passat cap de setmana del 20 al 22 de setembre va tenir lloc, al port de Badalona, el XIV Campionat d'Espanya de Pesca Curricà de Costa. En aquest certamen l'equip ganxó AEPMSFG format per: Xènia Janer, Jordi Janer, Albert Ribas Tena i Quim Arqué va assolir la quarta posició.

Compartiu aquesta història

El curricà costaner és l’única tècnica de pesca que et permet navegar i pescar a la vegada, el que la fa molt prolífera entre gairebé tots els navegants a vela. A més, la velocitat creuer durant les travessies sol coincidir amb la d’aquesta modalitat de pesca.

El passat cap de setmana del 20 al 22 de setembre va tenir lloc, al port de Badalona, el XIV Campionat d’Espanya de Pesca Curricà de Costa convocada per la Federació Espanyola de Pesca i Càsting i la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting i organitzada pel Club de Pesca Esportiva Badamar sota la supervisió del Comitè Tècnic Nacional de la Especialitat.

En aquest certamen l’equip ganxó AEPMSFG format per: Xènia Janer, Jordi Janer, Albert Ribas Tena i Quim Arqué va assolir la quarta posició.

Encara que el temps no va acompanyar, pluja i mala mar, al final es va poder concloure la prova. L’equip de Sant Feliu de Guíxols van mostrar la seva satisfacció per la seva actuació ja que la diferència entre el segon i tercer va ser mínima, i esperen el proper any poder millorar.

També volen agrair a l’Associació Badamar, organitzadora de l’esdeveniment, la seva dedicació i bona organització, donant totes les captures de peix, un total de 245kg, al banc d’aliments de Barcelona.

El més llegit

I després