I després

CAMPIÓ D’ESPANYA DE NOMÉS 9 ANYS

Compartiu aquesta història

En Raúl Sánchez és un ganxó de només 9 anys d’edat que en la seva curta trajectòria esportiva acaba de proclamar-se campió d’Espanya de Motocross en la categoria de 50 cc. Si féssim un llistat de tots els títols que ha aconseguit en aquests darrers dos anys, ens caldria molt de paper per anotar-los tots. Aquest és el seu ” currículum “:
La temporada 2012, va quedar 1 er al Campionat del Moto Club Segre un dels més importants a nivell estatal en la categoria Benjamí, 1 er al Campionat Triangular del Moto Club Sant Celoni, 2 on al Campionat de Catalunya i 2 on al Campionat Provincial ACCEMA.
Però els Reis se li van aparèixer ara fa un any, al Nadal del 2012. L’esforç dels seus pares perquè en Raúl es fesi un lloc en aquest esport només ho sabem els que ho vivim de prop. Entrenaments, desplaçaments, recanvis, peces, inscripcions, etc… Però calia fer-ho, provar-ho, intentar-ho, en Raúl és ràpid i valent, per la curta edat que té. Només cal veure’l com roda i com afronta els salts i els temps que fa per volta.
Doncs com us deia a traves d’un conegut dels pares d’en Raúl, el campió estatal de Motocross amb més Campionats de la història del motocross nacional i fins ara el millor pilot nacional a nivell de Mundial, en Javi García Vico, que té una estructura professional que segueix diferents campionats i amb el suport d’Honda que promociona joves valors i els hi va demanar per entrenar un dia. Un cop acabat l’entrenament li va dir que si volia incorporar-se a la seva estructura per seguir els campionats nacionals de Motocross 2013, no podia ser, els seus pares encara ara es freguen els ulls i en Raúl no va decebre a ningú i menys a en Javi. La progressió va ser espectacular i el suport de tenir un equip oficial al darrera i un equip com aquest van donar a en Raúl el plus de decisió, força, valentia i seguretat a la pista. Campió d’Espanya de 50 cc., campió del Campionat Social del Moto Club Sant Celoni, campió de la Lliga Catalana de Motocross, sots-campió del Campionat Provincial ACCEMA, i tercer al Campionat del Moto Club Segre on ja ha corregut amb la moto de 65 cc., i amb marxes de cares ja a les properes temporades.
Un reconeixement a l’esforç dels seus pares per totes aquestes temporades i l’esforç d’un jove de només 9 anys que, setmana rere setmana, s’aixeca aviat per agafar la furgoneta, la moto i centenars de quilòmetres fins al circuit on toqui entrenar o bé on toqui córrer. Es afició perquè, evidentment, en la seva cara hi veus que gaudeix fent això i s’ho passa bé. I en la vessant simpàtica cal destacar que, entre màniga i màniga, estarà jugant amb la sorra amb algun camió o cotxe de joguet amb la resta de nens. I, sobretot, la visió d’un professional com en Javi Vico que en aquell entrenament de fa un any va veure que hi havia fusta de pilot en aquest jove ganxó. I no es va equivocar.
Des de aquestes ratlles vull agrair a en Javi per donar a conèixer el nom d’en Raúl i el nom de Sant Feliu a nivell estatal. Felicitats Raúl !
Joan Martin

FALDILLA 1

 

FALDILLA 2

El més llegit

I després