I després

PACTE PER A LA TELEFONIA MÒBIL

Compartiu aquesta història

En el marc del projecte de la Governança Radioelèctrica de la Generalitat de Catalunya, els municipis de Sant Feliu de Guíxols, Girona, Tossa de Mar i Santa Cristina d’Aro varen signar el dijous, 9 de gener, a les 11:30h, els seus corresponents pactes GECODIT.
Un Pacte GECODIT (Generació de Consens en el Desplegament d’Infraestructures de Telefonia Mòbil) és un document resultat de l’aplicació d’una metodologia de consens i diàleg entre les parts implicades en el desplegament d’antenes i infraestructures de telefonia mòbil. Amb aquest pacte, ajuntaments, operadores i ciutadania acorden com desplegar les antenes en aquell municipi de forma eficient, ordenada i consensuada.
L’acte es va dur a terme a la Sala de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona i va comptar amb la presència de Carles Puigdemont, alcalde de Girona, Josep Llensa Rocosa, alcalde de Santa Cristina d’Aro, Gisela Saladich Parés, alcaldessa de Tossa de Mar, Joan Alfons Albó Albertí, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, els representants de les operadores i el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

ANTENES FACE2

El més llegit

I després