I després

INTERNATIONAL TANGO MEETING A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols celebra per segon any consecutiu el Tango Costa Brava, II International Tango Meeting, un certamen que vol ser una trobada en la qual, de la mà de 4 excel·lents DJ de projecció internacional, així com del magnífic Quartet Mulenga (Buenos Aires), es pugui ballar durant 4 dies i 3 nits , en els quals es realitzaran un total de 7 milongues, amb 30 hores de ball programades.

També es pretén que els participants puguin gaudir d’un paisatge excepcional a la Costa Brava. Per harmonitzar el tango amb tot aquest preciós entorn marítim hem organitzat diverses milongues davant del mar al Passeig Marítim de Sant Feliu.

D’altra banda, les 3 milongues nocturnes i la milonga de comiat (diumenge tarda) es realitzaran a la magnífica “Sala Las Vegas”, la sala de ball més gran de tota la Costa Brava. És un lloc amb encant especial i on han actuat grans artistes de primer nivell internacional.

Es ballarà al compàs de la música dels 4 excel·lents Tango Dj internacionals: Gabriel Sodini (Buenos Aires), Félix Hahme (Berlin), Fernando Corrado (Buenos Aires/Barcelona) y Toni Barber (Barcelona). I el diumenge 4 de setembre es gaudirà dels acords d’una de les orquestres més prestigioses i ballables del panorama actual de Buenos Aires, el Quartet Mulenga (amb la veu de Maximiliano Agüero)

Diumenge 4 de Setembre 2016
18:30 h – Sala Las Vegas (Sant Feliu de Guíxols)
Entrades / Tickets : Venda anticipada: 15 € – Dia del Concert (Sala Las Vegas): 18 €

Punts de venda anticipada:
-Sol Negre Música (Joan Maragall 15, Sant Feliu de Guíxols)
-Oficina Municipal de Turisme: (Pl. del Monestir, Sant Feliu de Guíxols)

Reserves per internet: info@tangocostabrava.com
Organitza: Tango Costa Brava –International Tango Meeting-

Amb el suport de: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
+ info: www.tangocostabrava.com

 

El més llegit

I després