I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE LA VALL D’ARO

Compartiu aquesta història

LA TRAVESSIA DE NATACIÓ DE PD’A ARRIBA A LA 19ª EDICIÓ
Celebra aquest diumenge al matí la dinovena edició de la travessia nedant, organitzada pel Club de Natació Riembau amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Segons informa el DDG, la participació està oberta a partir de 12 anys i té una distància de 2.000 metres per a totes les categories en un recorregut que transcorre per la Via Brava de Platja d’Aro, des de la Platja de Racó de S’Agaró (davant l’Hostal de la Gavina) fins a la Platja Sa Conca.
Més informació.

TRAVESSIA PDA2

 

 
SCD’A FARÀ UNA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA GRANJA DE POLLASTRES
L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitzarà una sessió informativa el proper 19 de setembre al vespre per exposar el projecte de la granja de 83.500 pollastres que ha tramitat perquè es construeixi a la Vall de Solius. Segons informa el DDG, el projecte té l’oposició frontal de la plataforma Salvem Solius, la portaveu de la qual, Helena Bou, ha manifestat que confia que hi participin tots els representants dels diferents organismes administratius que han atorgat les autoritzacions perquè es posi en marxa.
Més informació.

Santa Cristina d'Aro. Solius. Mas Cateura. Naus a la zona on projecten construir dues naus noves per a 20.000 gallines ponedores i que topen amb l'oposició d'alguns veïns

El més llegit

I després