I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOTA DE CIU SOBRE ELS JARDINS DEL MONESTIR
Després de les aprovacions inicials en el passat Ple Municipal Ordinari del mes d’agost del conveni urbanístic entre l’Ajuntament i la propietat dels Jardins del Monestir, així com de la modificació del POUM en aquest àmbit, en les quals Convergència i Unió no hi va votar a favor, malgrat la demanda del govern de recolzar les propostes, CiU ha publicat una nota amb un dibuix annex on justifica la seva decisió que podeu consultar en el següent arxiu: NOTA + DIBUIX DE CIU

500 MONESTIR

 

ARROSSADA POPULAR VEÏNS DE TUEDA
L’Associació veïns de Tueda organitza per aquest diumenge (4 de setembre), al pati cobert del col·legi l’Estació la vintena arrossada popular.
A les 14h de la tarda dinar, arròs, botifarra, postres i café. I a continuació ball per tothom amb el conjunt Ciclon.
Col·laboració: Socis 10€, no socis 12€. Els tiquets es poden recollir del 30 d’agost al 2 de setembre al Parc de les Eres, de 18h a 20h.

500-arrossada

 

VIII FIRA MEDITERRÀNIA DE PATCHWORK A SFG
De l’1 al 4 de setembre se celebra a Sant Feliu la VIII Fira Mediterrània del Patchwork amb parades, tallers i exposicions. Durant aquests quatre dies a l’Antic Hospital es poden visitar les exposicions “Estacions de l’any” i la de l’artista Eva Gustems i de les quilters ganxones, i a la Cambra de Comerç exposició de Quilts Racons de Sant Feliu, que també es podran contemplar en diversos aparadors de la ciutat.
La Fira se celebrarà el dissabte, 3 de setembre, a la Rambla Vidal, espai en el qual durant tot el dia s’oferiran tallers.

500 PATCH

 

ACTIVITATS DE L’ANC DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Continuant amb els diversos actes d’art al carrer, com ara el de les creus a la plaça del Mercat o el de les sabates i maletes al passeig del Mar, el passat dissabte l’ANC va realitzar un nou acte de protesta contra la pobresa energètica a la placeta Sant Joan, consistent en l’encesa d’espelmes que es pot veure a la foto.
A més d’ampliar la informació sobre aquesta activitat, en la seva nota setmanal també s’informa d’altres activitats prèvies al 11-S, com ara una nedada popular el 5 de setembre o bé una caminada fins el cim del Montclar per renovar l’estelada: NOTA

500 ANC

 

HAVANERES AL BARRI DEL MOLÍ DE VENT
El proper dissabte, 3 de setembre, a les 22:00 h. a la Plaça Girona, de Sant Feliu de Guíxols, Havaneres amb el grup La Taverna que, amb aquesta actuació, tancarà les cantades de la XXII Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols. A la mitja part se servirà un cremat gratuït entre els assistents. Organitza: l’Associació de Veïns Molí de Vent.

500 molí

 

EL PROPER DISSABTE, BOTIGA AL CARRER 2016 A SFG
L’associació Guíxols Comerç i Turisme amb la col.laboració de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de la Ciutat organitza per aquest dissabte i diumenge a Sant Feliu de Guíxols, la botiga al carrer 2016. Durant tot el dia activitats infantils a la Rambla Portalet, sorteigs (cal demanar la butlleta per la compra)
Més d’una seixantena de comerciants exposaran els seus productes, oferint preus especials per a l’ocasió, on s’espera que es torni a gaudir d’una gran afluència de públic com en la darrera edició si el temps ho permet. En cas de pluja es passarà al cap de setmana següent.

500 BOTIGA

 

MULTITUDINÀRIA CELEBRACIÓ DE LA NIT EN BLANC
El passat dissabte 27 d’agost, es va celebrar la tercera edició de La Nit en Blanc on, des de les 6 de la tarda fins la matinada, l’Àrea de Comerç i els establiments comercials varen oferir en locals i espais de la ciutat actes destinats a persones de totes les edats que varen convocar a milers de persones que varen gaudir dels espectacles, degustacions i ofertes especials.
També es va celebrar als Jardins juli Garreta la trobada d’Scrapmaniàtics emmarcada en el Sant Feliu s’Enfira que continua durant el proper mes de setembre.

500 NIT EN BLANC

 

PROPERS CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dijous 1 de setembre, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND assaig obert (banda/jam session de folk)
– Divendres 2 de setembre, 21:00 h. : ATOMIC LEOPARDS DUET (Bcn, rock&roll 50’s)
– Dissabte 3 de setembre, 21:00 h. : HUNTING RABBITS (Empordà, pop-rock)
– Dilluns 5 de setembre (ojo! nova data!), 21:00 h. : KEN STRINGFELLOW (USA, pop, ex-The Posies)

500 irla

 

XI VOLTA DEL SERRÀ A SANT FELIU DE GUÍXOLS
El passat diumenge 28 d’Agost, es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la Volta del Serrà, una travessia per parelles molt divertida, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc, consistent en completar la distancia de 7.000 m. un nedant i l’altre amb caiac, podent-se fer tants relleus quan es vulgui. Es surt de la platja de Sant Feliu de Guíxols, arribant fins la Punta d’en Bosch, on es dona la volta per tornar al punt de sortida.
Aquest any han participat un total de 45 equips masculins, femenins i mixtes. Els tres primers equips que varen arribar foren Roger Rabassa Iglesias i Jorge Pérez García, en segon lloc Jonathan Gómez i Cristian Diaz Porcuna, en tercer lloc Albert Cortés Rovira i Enric Folch Puig. CLASSIFICACIONS

500 VOLTA

El més llegit

I després