I després

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA AL FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el 55è Festival de la Porta Ferrada té programades dues actuacions de primer nivell a l’Espai Port: Jamie Cullum i els UB40:

JAMIE CULLUM: Divendres, 21 de juliol a les 22:30 h.
“Quasi dues dècades després de firmar, amb només 19 anys, el seu àlbum de debut, Jamie Cullum es manté com un dels més grans destructors de les barreres entre el jazz i el pop.Entertainer de primera, coneixedor enciclopèdic de la història musical del Segle XX i pianista d’estil viu i desbordant, Cullum té un sentit del swing gairebé paranormal i, a l’escenari, sempre s’ha manifestat com un cicló.
Devot apassionat de la música de Cole Porter i Thelonious Monk així com de la de Rihanna i Aphex Twin, el cantant i pianista d’Essex (Anglaterra) ha firmat discos vibrants com Twentysomething (2003) i Momentum (2013) així com cançons tan corprenedores com la que, l’any 2009, tancava el film de Clint Eastwood Gran Torino. Cullum farà a Porta Ferrada el seu únic concert a Catalunya i estrena cançons que, com sempre, et conqueriran”.

UB40: Dissabte, 22 de juliol a les 22:30 h.
“Poc s’imaginaven aquesta colla multiracial d’amics de classe treballadora de Birmingham, l’any 1978, que esdevindrien el grup de reggae de més èxit a escala planetària. Inspirant-se, a l’hora de triar el nom, en els formularis britànics d’ajuda als desocupats que omplien, cada setmana, els vuit integrants del grup, UB40 ha venut setanta milions de discos en gairebé quatre dècades de trajectòria i ha col·locat una cinquantena de cançons en les llistes d’èxit del Regne Unit.
Les seves versions de Red Red Wine (Neil Diamond) i Can’t help falling from love (Elvis Presley) figuren entre els temes més populars de la dècada dels 80, i les persones que, gràcies a ells, s’han familiaritzat amb la música de Jamaica es compten en milions. Amb un nou disc entre mans i els clàssics de sempre, UB40 arriben per fi a Porta Ferrada. Prepareu-vos per ballar!”

El més llegit

I després