I després

JORDI RICO AVANÇA LA TRAMA DE LEHMAN TRILOGY

Compartiu aquesta història

Hores abans de que es representi la primera obra del Guíxols Escena de Teatre Professional, al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols (dissabte 18 de març a les 21:00h.), hem entrevistat a un dels protagonistes de Lehman Trilogy, en Jordi Rico, que hi fa el paper de Mayer. Fem una transcripció dels seus comentaris per situar-nos en la trama:

“Lehman Trilogy és la història d’una família que comença a aconseguir, com una mena de betes i fils com aquell qui diu, perquè comencen a treballar en matèries primeres que és el cotó i s’acaba convertint en un dels holdings més importants de l’economia mundial, que seran els famosos Lehman Brothers.

En el repartiment som en Santi Ricart, l’Óscar Muñoz, en Jacob Torres, David Vert, Rubèn de Eguía i jo, Jordi Rico. Ho ha dirigit en Roberto Remei que és italià, fa molts anys que viu aquí i que és protagonista de teatre. Ha dirigit altres coses i, quant a aquesta obra, la vam estrenar a la Villaroel i ara estem anant de gira amb aquest espectacle que realment està funcionant molt bé i la gent està súper encantada. Bàsicament és una història de superació, el que passa és que ho porten a uns extrems molt exagerats.

Veuran el creixement d’una família que s’acaba convertint en una de les econòmicament més importants del món, és una mena de nissaga de poder. Un text escrit per Basini, que és un home que escriu excel·lentment. De fet, aquesta obra de teatre està escrita com un poema, no hi ha personatges i aquí hi ha una feina molt important d’adaptació amb l’Anna Maria Ricart i en Roberto Remei també, que han fet una estructura dels personatges i l’hem pogut assajar perquè, ja et dic, és un poema gairebé sense parar, no hi ha ni comes ni punts ni res.

El públic es sorprendrà de com arriben a ser aquesta família d’emprenedors que comencen amb quatre coses i com van creixent i com es van re inventant contínuament. El què passa és que, a quin preu! Hi ha un dels personatges que diu que cal guanyar diners per fer més diners, aquest és l’objectiu i acaben entrant en aquesta roda boja que és el consumisme i s’acaben tornant tots bojos, evidentment”.

El més llegit

I després