I després

Dissabte 9 de novembre vernissatge de l’exposició “La vida roda” de la Maria Sola i Tony Azorín a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dissabte a les 19h. inauguració de l'exposició "La vida roda" de Tony Azorín i Maria Sola. L'exposició es podrà visitar fins el 5 de gener a la Casa Irla del carrer Algavira 65-69 de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 19h. inauguració de l’exposició “La vida roda” de Tony Azorín i Maria Sola. L’exposició es podrà visitar fins el 5 de gener a la Casa Irla del carrer Algavira 65-69 de Sant Feliu de Guíxols.

La vida roda i fa pocs mesos, en una d’aquestes voltes trasllada els artistes de Cadaqués a Sant Feliu de Guíxols, en un tancar i obrir d’ulls. Un nou projecte a Casa Irla, donar vida al bar.

La bohèmia de Cadaqués queda enrere i és moment de tocar de peus a terra, el dia a dia és tota una experiència farcida d’intensitat. Casa Irla i Aleph els brinda l’oportunitat de mostrar la seva obra. Aquesta exposició marca un abans i un després en el seu camí.

El més llegit

I després