I després

Cicle Salut i Societat a Sant Feliu de Guíxols

El proper divendres 8 de novembre (19h) tindrà lloc a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la conferència inaugural del curs 2019-2020 de la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l'àmbit rural de la Universitat de Girona.

Compartiu aquesta història

El proper divendres 8 de novembre (19h) tindrà lloc a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la conferència inaugural del curs 2019-2020 de la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona, a càrrec de Josep Lluís Barona, historiador i catedràtic d’Història de la ciència de la Universitat de València.

Sota el títol “Salut i felicitat. Salut social i desenvolupament. Reflexions des de la història” el ponent parteix d’un ampli concepte de salut, que inclou no només l’absència de malaltia, sinó també la manca de violència, de pobresa o d’exclusió social. El Dr. Barona analitzarà la relació entre una societat sana i la seva felicitat i ho farà, a més, des d’una perspectiva històrica, a través d’aquelles societats del passat que van assolir cert benestar d’acord amb un nivell de vida saludable.

Activitat gratuïta i oberta a tothom.

Aforament limitat.

El més llegit

I després