I després

Avui comença la Festa de la Tardor a Sant Feliu. Ens en parla Marce del Río

Un any més torna la Festa de la Tardor a Sant Feliu de Guíxols, una proposta consolidada dins les activitats que es realitzen anualment a la Ciutat. És una iniciativa organitzada per l’Associació de Festes Ganxones amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu. Fent clic aquí podeu consultar-ne tota la informació.

Compartiu aquesta història

Un any més torna la Festa de la Tardor a Sant Feliu de Guíxols, una proposta consolidada dins les activitats que es realitzen anualment a la ciutat i que té lloc entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre. És una iniciativa organitzada per l’Associació de Festes Ganxones amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu. Fent clic aquí podeu consultar-ne tota la informació.

La presidenta de l’associació, Marce del Río, ens parla de l’edició d’enguany i d’algunes novetats, com són els jocs de taula, que aniran destinats a adults i nens, “que podran conèixer nous jocs de taula i deixar una mica de banda tanta tecnologia”.

Una de les propostes estrella cada any és el Passatge del Terror. Del Río ens explica que “aquest any va sobre pel.lícules de terror” i recorda que “intentem en tot moment no sortir de la nostra dinàmica” però que “hi hauran sorpreses”.

A continuació podeu escoltar a Marce del Río desgranant totes les propostes de l’edició d’aquest any.

El més llegit

I després