I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIUMENGE, CANÇÓ DE TAVERNA A SANT POL AMB LLOPS DE MAR
La Mostra de Cançó de Taverna continua oferint concerts als espais i en escenaris especials, on es transmet a ganxons i forasters, l’esperit de les velles tavernes de Sant Feliu, cau de pescadors i gent dels oficis que entonaven cançons que encara es conserven a través de grups com Llops de Mar, que actuaran a la platja de Sant Pol aquest diumenge, 5 d’agost a les 22:00 h. Accés gratuït i cremat.
Cal remarcar els bons espectacles que s’han ofert i la resposta del públic en les actuacions de la mostra a la platja amb motiu de la celebració de la Mare de Déu del Carme, la Gran Cantada a l’Espai Port i la darrera a l’Escola Municipal de Música.

 

NOTA DEL SÍNDIC PEL DIA MUNDIAL DE LA JOVENTUT
Tal i com ve fent amb assiduïtat, quan se celebra el dia mundial destinat a algun col·lectiu o bé a alguna causa que mereix la nostra atenció, el Síndic municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius Granés, envia un manifest als mitjans per fer una reflexió sobre els protagonistes de l’efemèride.
En aquest cas es tracta del Dia Mundial de la Joventut, que se celebrarà el dia 12 d’agost, tal i com va aprovar l’Organització de les Nacions Unides l’any 1999.
El document recorda que els joves d’avui són els que en el futur han de fer evolucionar però adverteix que en la situació que es troben a diferents nivells, com ara socials i laborals, les esperances d’una vida digna s’esvaeixen sinó s’actua.
Podeu consultar el text íntegre en el següent ARXIU

 

COL·LOQUEN LA BARANA DE SEGURETAT AL PONT DE L’ACCÉS A LA CALA MASET
Aquests darrers dies s’ha col·locat la barana del pont d’accés a la Cala Maset, a la carretera de Sant Feliu a Sant Pol per la Volta de l’Ametller, senyal que les grues que hi han tingut que actuar han acabat les tasques, en un primer moment d’extracció del gran pi que va caure sobre les escales i que es va haver de serrar en diferents trossos per les seves dimensions, que també va provocar una esllavissada que va deixar colgada sota la terra compactada l’escala d’accés, que es va netejar amb retroexcavadores la setmana passada alliberant el pas a la petita cala.

 

LA SETMANA ENTRANT, CONCERT AUDIOVISUAL “SANT FELIU ARRAN DE MAR”
El dissabte de la setmana entrant, 11 d’agost a les 10 de la nit a la Plaça monestir, el cantautor Josep Andújar “Sé”, oferirà el seu concert anual “Sant Feliu arran de mar”, on es projectaran més de 1.000 fotografies, bona part de les quals cedides per l’Arxiu d’Història amb continguts de la pesca, paisatges i personatges de Sant Feliu d’ahir i d’avui, a més d’alguns blocs dedicats a temes d’actualitat com ara els 60 anys del Club Nàutic, la història del varador d’en Carré, Les nenes de la guerra, fotografies aèries de Salvador Sabater o una col·lecció de fotografies de la Lolita fetes pel seu fill, Jordi Gallego, entre altres. Accés gratuït.

 

CONCERTS AL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Aquest dissabte 4 d’agost els protagonistes seran el Cor Geriona, el 5 Jazz & Food, el dia 7 Pablo Alboran, el 8 Diego El Cigala i al teatre Tina Gorina & Laura Vila, el dia 9 al teatre Andrei Gavrilov, el 10 l’obra Fedra, l’11 James Rhodes, el 12 Ara Malikian a l’Espai port i Gerard Quintana al teatre, el 13 Rozalén i El Kanka, el 14 Ismael Serrano, el 15 Celtas Cortos + Mago de Oz a l’Espai Port i Ferran Cullel al Teatre, el 16 el Cor de Sant Petesburg, el 17 Sara Baras, el 18 Electrònic Sunset i el 20 Ricky Martin al Guíxols Arena.
Recordem que el concert de Joan Manuel Serrat, previst pel dia 6, queda anul.lat degut a una disfonia per laringitis aguda de l’artista.
Podeu consultar tota la informació sobre el festival i adquirir les entrades clicant aquí.

 

EXPOSICIÓ D’ANNA CASTELLÓ A L’AJUNTAMENT
Anna Castelló presenta la seva nova col·lecció de pintura “Essència” que es pot visitar del 6 al 19 d´agost al pati de l’ajuntament on presenta més de 20 quadres. Aquests volen explicar amb expressió gràfica els sentiments, colors i pensaments de l’estiu que ens acompanya.
Segons l’artista “hi ha moments viscuts que sense voler-ho, el temps fa desaparèixer”.
La inauguració tindrà lloc el 7 d´agost a les 19,30 h.
Entre tots els assistents es farà el sorteig d’una de les seves obres.

 

CONCERT DE L’ESTANÇA HARMÒNICA AL MONESTIR
La formació valenciana L’Estança Harmònica, grup de referència en la interpretació historicista, oferirà un concert a la tercera planta del monestir aquest 5 d’agost a les 18h.
Sota el títol “Tresors barrocs” comptarà, entre d’altres, amb música de Vivaldi, contemporani de l’Abat Panyellas, constructor del palau que allotja l’Espai Carmen Thyssen.
També és un homenatge al pedagog i cantant Joan Ferrer Serra, desaparegut a Sant Feliu de Guíxols el passat mes de juny, que va ser, al llarg de 8 anys, mestre de cant del grup.
Fins al 5 d’agost l’entrada de Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff, de l’Espai Carmen Thyssen, es podrà bescanviar per un tiquet per aquest concert.

 

DONACIO DE SANG A SANT FELIU
A l’estiu les donacions baixen al voltant d’un 30% respecte la resta de l’any. Es fan vacances, les empreses i les universitats redueixen l’activitat i moltes persones canvien els hàbits i deixen de donar.
Cada dia clíniques i hospitals fan servir sang, per això és important tenir unes reserves que permetin fer front a qualsevol situació inesperada.
El proper divendres tindrà lloc el 10 d’agost al Centre Cívic de Vilartagues de 17 a 21h.
El dissabte 11 d’agost es farà a la Residència Sant Feliu Gent Gran , al matí de 10 a 14h. i a la tarda de 16:30 a 20:30h.
Podeu consultar més información aquí.

 

TORNEIG 3X3 DE TIR LLIURE
Aquest dissabte 4 d’agost es fa a Sant Feliu el Torneig 3×3 Tir Lliure Tour 2018 de Bàsquet al pavelló de la Corxera.
L’hora d’inici és a les 9 del matí.
Es tracta del vuitè d’aquest tipus que organitza el Club Bàsquet Sant Feliu, per primera vegada a la ciutat.
Podeu gaudir del torneig amb més participació i millor valoració del país. Més de 1500 participants en van formar part la passada temporada.
Es disposarà de 8 pistes per a totes les categories des de PreMini fins a Veterans. A la tarda hi haurà la categoria seniors.
El lliurament de premis serà a les 19h.

El més llegit

I després