The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informen que després de la suspensió de sis concerts de Joan Manuel Serrat per una laringitis aguda, entre ells el programat per  aquest dilluns al Festival de la Porta Ferrada, s’activa la devolució de l’import de les a tots aquells que varen realitzar la compra de forma presencial a l’Oficina de Turisme el passat mes de març.

La devolució dels diners de les entrades ja ha començat, i en la seva gran majoria, en tractar-se de venda per targeta, la transacció de retorn és garantida i ràpida.

El Festival té coneixement que hi ha 18 persones que van comprar les entrades en efectiu amb el descompte anual del 20% a la taquilla situada a l’Oficina de Turisme el cap de setmana del 30 de març, durant l’acció promocional que es fa a principi de temporada. En ser compres en efectiu no hi ha forma de poder localitzar aquestes persones.

Per fer la devolució dels imports, el Festival habilitarà un punt de retorn de diners a l’Espai Port el mateix dia del concert previst de Serrat, dilluns dia 6 d’agost de 20 a 23h a les taquilles de l’Espai Port.

Més informació

www.festivalportaferrada.cat