I després

8 ENTRADES PER L’AGENDA DE SFG

Compartiu aquesta història

TAQUILLES DEL FESTIVAL OBERTES
L’empresa The Project informa sobre el Festival de la Porta Ferrada que les taquilles del Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols obriran tots els divendres i dissabtes de 18 a 20h del 13 de juny al 16 d’agost. També es podran adquirir entrades als respectius recintes 1 hora abans de cada espectacle i en tot moment a la web oficial www.festivalportaferrada.cat

CONCERTS A L’ATZAVARA
Aquest divendres a les 21:30 h. concert extraordinari a l’Atzavara amb la participación de Ken Stringfellow (USA, The Posies, Big Star, R.E.M, etc.) + Copa Lotus (Folk-Rock/Vilanova DC). Donatiu 5 euros.

CONCERTS A LA GOLETA
-Divendres, 13 de juny a les 23:00 h. Concert de cantautors amb Lautaro (La Plata, Argentina) + Vol Menor (Calonge) + Barto Lopera (Barcelona).
-Dissabte 14 de juny a les 23:00 h. concert de Scelion (Rock / La Llagosta) + All Your Lies (Metal / Blanes)

SORTIDA AMB AMICS DEL MUSEU A BCN
Pel dissabte, 21 de juny s’ha programat una sortida a l’exposició “Víckings” al conjunt modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona). Sortida a les 9h de davant de l’església de Sant Feliu de Guíxols.
Preu: socis 45€ / no socis: 50€ (inclou transport, entrada i visites guiades, dinar). Inscripcions: Oficina de Turisme (Edifici Monestir). Horari: dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h / diumenges: 10h a 13h. Data màxima d’inscripció i pagament: 18 de juny. Més informació: www.amicsmuseu.cat / Tel. 972.82.15.75.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Basquet: Dissabte, 14 de juny i diumenge, 15 de juny, matí i tarda, al pavelló de La Corxera, el Club Bàsquet Sant Feliu organitza el torneig de bàsquet en categoria cadet masculí i femení “Memorial Tomàs Ubach”
Ciclisme: Dissabte, 14 de juny al circuit habilitat a la Ronda de Ponent de Sant Feliu, Campionat de Catalunya de Ciclisme Infantil de carretera entre les 15 i les 19 hores. Organitza Sport Ciclista Guíxols.

DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA A SFG
Aquest diumenge, 15 de juny, a les 7 del vespre al passeig del Mar (davant de l’Ajuntament), l’Agrupació Amics de la Sardana oferirà la seva audició número 596 a càrrec de la cobla Rossinyolets, que oferiran obres de Josep Cassú, Pitu Chamorro, Lluís Lloansí, Antoni Mas, Ricard Viladesau i Jaume Bonaterra.

BANANNA BEACH EN CONCERT A LA CASA IRLA
Aquest divendres, 13 de juny a les 22:30h. rumba catalana a la Casa Irla amb Bananna Beach, un grup de l’Alt empordà que comença a tocar a partir del 2009. Decideixen tocar rumba, al principi acompanyada d’ska i reggae, ja que desde ben petits van poder observar que aquests gènere no comportava ni comporta etiquetes ni diferències, la rumba és un gènere que convida a tothom a ballar i passar-ho be i això és el que volien transmetre.
A mesura que ha anat passat el temps el grup ha anat enamorant-se més d’aquest gènere fascinant que és la rumba catalana i ha intentat trobar un so més rumberu, tot i conservar alguna pinzellada de reggae. Un directe fresc, divertit i tropical, capaç de fer sortir l’alegria de l’estiu qualsevol nit de l’any!
Hi haurà sopar de taverna a Cas Romagué.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o al nostre web:https://sites.google.com/site/casairla/

CAMPANYA DE L’ANC “DECLARA’T A CATALUNYA”
Guíxols per la Independència informa de la campanya “Declara’t a Catalunya” de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a la creació de l’Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’Estat imprescindible per a gestionar els recursos propis.
Es considera que en la presentació de la declaració a Espanya a part de pagar, es dóna una informació que el govern català no té i que necessita i que, declarant a Catalunya, serà més fàcil assumir el 100%. Consisteix en què quan es faci la declaració fiscal per a l’Estat espanyol, se’n faci una còpia i s’entregui voluntàriament al Govern de Catalunya. Trobareu tota la informació especificada a http://declarat.assemblea.cat/ i s’ha projectat una sessió informativa que encara no té data.
També recorden la quarta “Passejada en bicicleta per la Independència” tindrà lloc el diumenge 22 de juny. Sortida a les 10h des del KM.0 del carril bici (Tinglado) de Sant Feliu i s’anirà a Banyoles per tal de fer la volta a l’Estany. Les inscripcions són gratuïtes i les podeu fer al correu electrònic passejadesbici@gmail.com o per whatsapp al 605617980 (Vicenç).

El més llegit

I després