I després

3 NOTÍCIES DESTACADES SOBRE VIALITAT

Compartiu aquesta història

Entre els projectes de final de legislatura hi ha tres punts que canviaran alguns circuits vials. Per una banda l’alcalde, Joan Alfons Albó i el regidor de projectes urbanístics, Joan Vicente ja han confirmat que l’Ajuntament assumirà el cost del cobriment del tram final de la riera de Tueda que va des de la carretera de Palamós fins al port. S’avançaran al futur calendari del Pla de Cala Sans per tal de connectar l’artèria que va des d’aquest punt fins al capdamunt de Vilartagues conformada pels carrers Indústria, Cúbias, Hériz, Avingudes de Canaries i Balears i Avinguda Saragossa fins arribar al carrer Canigó.
En aquest mateix àmbit, i amb el propòsit de connectar adequadament el port amb el passeig i convertir-lo en una extensió del mateix, el carrer Colom passarà a ser d’un sol carril, en direcció al port que, gracies al cobriment de la riera, tindrà una sortida directa cap a la carretera de Palamós. Aquest carrer, tal i com es fa per Festa Major disposarà de molt més espai per al trànsit i la seguretat dels vianants.
Una altra de les actuacions es preveu al passeig de Sant Pol que, en la línia d’altres similars del litoral com Sant Antoni de Calonge, Palamós o Blanes, també disposarà d’un sol carril (direcció s’Agaró), amb la qual cosa, a més de racionalitzar el trànsit permetrà que les terrasses dels restaurants i bars puguin utilitzar el carril que s’anul·li i deixaran les voreres lliures ja que, a hores d’ara, l’espai de pas entre les fileres de taules i les façanes dels locals és excessivament reduït.

El més llegit

I després