I després

8NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

UN HOME PATEIX UN INFART MENTRE CONDUIA
Aquest dimarts a les vuit del matí s’ha produït un succés que ha acabat amb la mort d’un home quan circulava pel carrer Canigó de Sant Feliu de Guíxols, a pocs metres de la caserna dels Mossos d’Esquadra.
Es tracta d’un conductor que circulava en el tram de carrer que va des de l’Avinguda de Catalunya fins la carretera de Girona. L’home, M.L.G., de 68 anys amb domicili a l’Avinguda de Saragossa, s’ha trobat malament i ha aparcat el vehicle. Un vianant s’ha adonat de la situació i ho ha comunicat a tres mossos que en aquell moment passaven pel carrer a peu, que han avisat immediatament al Servei d’Emergències Mèdiques que hi ha desplaçat dues ambulàncies, una d’elles medicalitzada, i un helicòpter.
Les maniobres de reanimació dels sanitaris no han aconseguit reanimar a la víctima d’una aturada cardiorespiratòria i dissortadament s’ha confirmat la seva mort a les 8:40 h..

500 SEM

 

“UN CARNAVAL TREMPAT, VIGORÓS I AMB FUTUR “
A manca de celebrar aquest dimecres l’enterrament de la sardina, l’Ajuntament de Sant Feliu, a través d’una nota enviada als mitjans, fa un primer balanç i afirma que aquest Carnaval “passarà a la història com el més trempat de la Costa Brava, gràcies al regnat de la colla Carnestoltes Els Trempats, que, amb la celebració del seu desè aniversari, ens han fet passar per tots els seus pecats capitals.
Han estat dies intensos, amb nombroses activitats, totes amb èxit de públic i lluïdes, tot i l’aparició de la pluja el matí de la rua de diumenge dia 7.
La Rua del Divendres 5 de febrer va complir l’expectativa creada: més de 3.800 persones desfilant i un nombrós volum d’espectadors, repartit al llarg de tot el recorregut.
Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona i un agraïment sincer a totes les persones que fan que el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols sigui possible però també espectacular.
Comencem a valorar i a treballar per la propera edició 2017 del nostre carnaval, per tal que ens acosti la calidesa dels bons moments en uns mesos -normalment- freds”.

500 CARNAVAL

 

VORERES A L’ENTORN DEL COL·LEGI L’ESTACIÓ
Dilluns passat varen començar les obres de pavimentació amb sòl natural de les voreres de davant del CEIP l’Estació, el carrer Hériz en el tram comprès entre el carrer de Santa Teresa i la Rambla de la Generalitat i la vorera de la zona de les escales d’accés al col·legi, al carrer de Santa Teresa. Mentre durin les obres, una setmana, l’accés al centre només es pot efectuar pel portal del carrer de Santa Teresa:
Un cop acabades, aquestes obres suposaran una notable millora de l’entorn tant per als veïns com per a les famílies de l’Estació, ja que permetran resoldre la problemàtica del risc de caigudes i ensopegades que comportava el paviment irregular.
Els treballs tenen un cost de 43.569,61 € (IVA inclòs) i són executades per l’empresa Massachs, Obres i paisatge SLU.

500 VORERES

 

MEDALLA AL MÈRIT CULTURAL PER A ANTONI HOMS
El president de la junta de govern de la Real Liga Naval Española, Juan Díaz Cano, va enviar a mitjans de febrer, al ganxó Antoni de Pàdua Homs Alcaire, la notificació que amb data 5 de març se li imposarà la Medalla al Mérito Cultural de la Real Liga Naval Española “por la encomiable labor que realiza en pro del conocimiento y pública difusión de los valores de la mar”. L’acte tindrà lloc en el salons de la Sede de Madrid-Ferraz de la Universidad Camilo José Cela de Madrid.
Homs fou l’impulsor de l’exposició “Fustes i Canons. Una aventura del segle XVIII” que es va exposar l’any passat al Palau de l’Abat i és autor del llibre “Història dels navilis, Real San Felipe, Cambí i El Catalán, construïts en la Real Fábrica de Navíos de Sant Feliu de Guíxols”.

500 HOMS

 

LA CUP ORGANITZA UNA JORNADA TEMÀTICA SOBRE HABITATGE
El proper dissabte, 13 de febrer a les 10:30 h., la CUP Guíxols organitza a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, la jornada temàtica “Realitat Social a Guíxols”, on es parlarà de serveis bàsics i del problema d’habitatge.
Hi participaran representants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, nascuda per pressionar y denunciar a les administracions públiques pel seu immobilisme davant de la usura de les empreses subministradores d’energia i aigua, que exigeixen l’accés universal als serveis bàsics, que permetin a les famílies viure amb dignitat i que s’aturin els talls de subministres.

500 CUP_

 

CURS GRATUÏT DE CONFECCIÓ DE WEB AMB WORDPRESS
L’Ajuntament informa del proper curs gratuït que es fa des de Pla de Barris, a l’Associació Arttic, al Clúster Tecnològic del Carrer Sant Adolf, 18, de Sant Feliu.
En tots els casos, els professors són professionals especialitzats en les matèries impartides: Curs de creació de pàgines web amb WordPress, de 10 hores, del 21 al 25 de març, de 19:00 a 21:00 hores. Impartit per David González.
Està orientat a persones que no tinguin cap experiència en la creació de pàgines web, i que vulguin fer una web personal o per a la seva empresa.
Les inscripcions es fan a l’ Oficina de Pla de Barris al c/Penitència,10 (casa Albertí, i cal portar DNI i la fotocòpia del DNI.

500 CLUSTER

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA A LA GOLETA
-Divendres 12 de Febrer – 00:00h – Entrada Gratuïta – #Techno & #Tech-House Session amb #Dj. HACHU.
-Dissabte 13 de Febrer – 23:00h – Entrada Gratuïta – #Concert #Rock amb JESSE CUERBO (Palamós) + KINCALLA (Olot).

500 KINKALLA

 

JOAN THELORIOUS & JOAN ALMANSA, DIUMENGE A LA CASA IRLA
Joan Thelorius (Vilanova, ex-Tokyo Sex Destruction, anarquia musical) & Joan Almansa (Bcn/St Feliu, cançó romàntica) actuen aquest diumenge, 14 de febrer a la Casa Irla a partir de les 17:00 h.
El multinstrumentista i dibuixant vilanoví Joan Thelorious presenta el seu nou projecte en solitari, en el que desplega un repertori basat en les textures de la música independent americana i farcides de lletres genuïnes i personals. A més, el públic pot seguir les lletres de l’autor gràcies a un cançoner il·lustrat pel mateix artista.

500 IRLA

 

 

El més llegit

I després