I després

“LES TRES GERMANES”, AQUEST DIUMENGE AL TEATRE

Compartiu aquesta història

El proper diumenge, 14 de febrer a les 6 de la tarda es representa al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, l’obra “Les tres germanes”dins del XI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.
Es tracta d’un clàssic d’Anton Txèkov i del teatre universal, Les tres germanes, puja a l’escena de la mà de Pierrot Teatre.
El grup centellenc tenia la intenció d’abordar un muntatge ambiciós i va recórrer a la direcció de Jordi Arqués, que és qui va escollir “Les tres germanes”. “No és un text fàcil, però l’hem treballat molt”, va afirmar l’actor i director vigatà al Nou9.
L’obra original, que tindria unes tres hores de durada, s’ha reduït a poc més de dues en l’adaptació que ha fet ell mateix. La història gira entorn de tres germanes de la família Prózorov –interpretades per les actrius Àngels Aregall, Ester Roca i Jusi Ruiz– que han acompanyat el seu germà Andrei a una petita guarnició militar de províncies, en la Rússia del tombant del segle XIX al XX.
El contrast entre la vida d’aquesta ciutat i del Moscou on van créixer els crea insatisfacció, i l’anhel de tornar a la gran ciutat. “Pensen que les coses canviaran, però no fan res per canviar-les, la inactivitat s’acaba menjant l’esperança”, afirma el director, que veu en “Les tres germanes” una obra plenament vigent.
“Els sentiments i les emocions són ben vàlids avui, per això és un clàssic”. El repartiment el formen actors i actrius de Pierrot Teatre, amb incorporacions de Ventall Teatre i de l’Orfeó Vigatà.

 

El més llegit

I després