I després

8 NOTÍCIES 8 IMATGES

Compartiu aquesta història

TONI SALA, VA PRESENTAR “ELS NOIS”
Bona resposta a la convocatòria de la Biblioteca Pública Octavi Viader de Sant Feliu per assistir a la presentació del llibre de l’escriptor ganxó Toni Sala que presentava la seva darrera novel·la “Els Nois” amb el suport d’un col·lega de luxe com és l’escriptor i poeta Narcís Comadira. Aquest és el primer volum de l’Altra Editorial, la nova aventura literària de l’ Eugènia Broggi.

TONISALA

CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER OMPLE EL TEATRE
Satisfacció entre la dotzena de components de Catalunya Contra el Càncer de Sant Feliu de Guíxols que pràcticament varen omplir el Teatre-Auditori, per gaudir d’una sèrie d’actuacions variades que, durant gairebé tres hores, varen desfilar per l’escenari de forma desinteressada. L’organització, en veu de la presentadora Maria Victòria Ortega, va agrair el suport dels assistents així com la col·laboració dels participants.

CANCER

DIPLOMES DEL GANXOTAPES 2014
Divendres a les dependències de Guíxols Desenvolupament es va fer el lliurament de diplomes als representants dels establiments premiats en l’edició del Ganxotapes-2014 que s’ha tancat aquest diumenge com a campanya perquè l’oferta continua.
El regidor de Comerç i Turisme, Juanjo Garcia Cañadas, va presidir l’acte amb els premiats del Butron Berrria, La Proa, Can Salvi, Marabú, La Marquesina, Nou Casino La Constància i Taverna de Can Quim. Actualment es troben en marxa les campanyes del Peix blau Ganxó i el Ganxonits.

GANXOTAPES

ES VA CELEBRAR EL DIA DE L’ESCOLA
Gran participació de nens i nenes, pares, professors i parents i amics dels alumnes de les escoles de Sant Feliu el passat diumenge amb motiu de la celebració del Dia de l’Escola. Espectacles diversos, activitats de tota mena i molta festa en aquesta diada especial a la qual també hi va assistir una diada primaveral que acompanyar aquesta diada que marca el darrer tram del curs 2013-2014.

DIAESCOLA

CRÒNICA XERRADA DE VICENT PARTAL
Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb la Casa Irla va presentar, el passat divendres 30 de maig, la conferència “El país que volem” a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de VilaWeb.
Partal va comentar com com s’arribarà i com es viurà la independència i va afirmar que malgrat que “l’Estat espanyol ha de fer la seva feina amb arguments ridículs per minar la nostra moral, totes les enquestes indiquen que la independència del nostre país és inevitable”. També va mostrar el seu optimisme envers el referèndum del 9N ja que “la qüestió no és com pensem votar, sinó com pensen impedir que ho fem”. Per acabar, va convidar als assistents a gaudir del moment històric que s’està vivint i a participar en el procés “ja que tenim la gran sort de poder fer allò que molts abans de nosaltres han anhel.lat”.
D’altra banda, aquest diumenge, 8 de juny, se celebrarà la tercera “Passejada en bicicleta per a la independència” amb inici a les 10h des del carril bici (Tinglado) i arribada a la Font Picant. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer per correu electrònic passejadesbici@gmail.com o per whatsapp al 605617980 (Vicenç).

partal

DE MARIA DAUSSET A EL TALLERET
Fins els passat diumenge al Pati de l’Ajuntament es va poder contemplar la primera exposició de Maria Dausset que va sorprendre tant per la seva qualitat com per la varietat en les seves temàtiques en oli. Coneguda per la seva activitat professional que no té res a veure amb les arts plàstiques, la pròpia artista es va sorprendre de la rebuda i els comentaris positius tant dels visitants com d’altres artistes locals. La seva assistència a classes amb la Carola Ellemberger han possibilitat la millora de la tècnica i s’espera que en properes edicions continuí aportant les seves obres. Prenen el relleu en l’espai els nous treballs dels alumnes d’El Talleret de l’Art l’Oci, que ofereixen la seva exposició anual fins el 15 de juny.

DAUSSET

CAN NOGUERA VA ESTRENAR CICLE LITERARI
Estrena de l’establiment Can Noguera, del Passieg del Mar en les activitats literàries a Sant Feliu. L’olotí Manel Fortis va presentar dissabte els seus dos primers llibres, Rey(na) –que va dedicar a la seva dona, víctima d’un càncer– i Enmig d’enlloc–una sèrie de relats de ficció en to humorístic. La presentació va anar a càrrec del regidor de Turisme, Juanjo García Cañadas i de la traductora Ionica Alice Bivolaro.

NOGUERA

COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI DE LLUÍS LLOANSÍ
Merescut homenatge al mestre guixolenc Lluís Lloansí, aquest cap de setmana al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona, amb motiu del centenari del seu naixement. Un acte gratuït patrocinat per l’Ajuntament i organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana que es va emmarcar en la programació del cicle de Música i teatre Guíxols Escena-2014.

COBLA

El més llegit

I després