CAMPIONAT DE KARATE A SANT FELIU
Tindrà lloc aquest diumenge dia 21 a partir de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda.
Hi assistiran 200 karateques vinguts de Catalunya i el club de França Castel.
Els competidors tenen edats compreses entre els 4 i els 50 anys, alguns d’ells  membres de la selecció catalana que han participat en campionats d’Espanya i de nivell internacional.
Tindrà lloc al pavelló de La Corxera. L’entrada és gratuïta.

 

FESTIVAL BENÈFIC DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Serà aquest diumenge dia 21 al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu a partir de les 6 de la tarda.
S’hi podrà veure una desfilada de moda infantil i juvenil amb Trapelles by Carmen Román, ball amb Mistreet Dance Studio, actuacions de Teo de la Rosa i Granolleras, el Club Nihon Kobudo, el cantautor Sé, la Coral Los Rocieros i una timbalada amb Percussió Ganxona.
La presentació anirà a càrrec de Josep Costa.
El preu de l’entrada/aportació és de 6 euros i ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i una hora abans de l’espectacle a guixeta.

 

NOTA DEL SÍNDIC DE GREUGES PEL DIA INTERNACIONAL PER A L’ERADICACIÓ DE LA POBRESA
El Síndic de Greuges de Sant Feliu, Josep Rius, ha escrit una nota en commemoració d’aquest dia en la qual destaca que “el 17 d’octubre de 1987, el pare Joseph Wresinski va fer una crida per lluitar contra aquesta xacra, animant a commemorar el Dia Mundial per a la Superació de la Pobresa Extrema. Cinc anys després, l’any 1993, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar aquesta data com el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa”.
Podeu llegir l’escrit complet clicant aquí.

 

CAMPANYA “FEM SALUT, GRÀCIES PER NO FUMAR” AL CAP DE SANT FELIU
Se suma a la iniciativa Entorn sense fum que es porta a terme a d’altres equipaments com ara escoles i centres esportius.
Amb aquesta proposta els centres d’Atenció Primària de Salut –CAP- de la Regió Sanitària de Girona han començat a retolar els seus accessos exteriors amb els materials que formen part de la campanya.
L’objectiu de la iniciativa és contribuir a allunyar el fum del tabac de les portes dels centres sanitaris.
Ja fa temps que des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya es treballa en la línia d’anar reduint els espais on es pugui fumar, a través, per exemple, del programa Entorn sense fum. També hi ha altres iniciatives en procés, com ara la prohibició de fumar dins els cotxes.

 

TALLER INFANTIL DE SLIME A LA BIBLIOTECA
Tindrà lloc aquest dissabte dia 20 a partir de les 11 del matí a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. S’hi aprendrà a fer slime de manera fàcil i divertida.
Anirà a càrrec d’Alba Navarro. És una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

 

TEATRE INFANTIL AMBLA XARXA”
Serà aquest dissabte 20 d’octubre al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu amb l’especacle Mr. Màgic, amb el mag Txema Màgic, a partir de les 6 de la tarda.
El preu de les entrades és de 6 euros i es poden comprar a taquilla una hora abans de l’espectacle.
Compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu.

 

MONTSERRAT TURA AL CICLE LITERARI DE LA CASA IRLA
Presentarà el seu llibre República pagesa, que va ser premi d’assaig Carles Rahola i que trena els esdeveniments vinculats a la reivindicació catalanista, la participació del món rabassaire en aquests fets i el relat de la vida d’una familia compromesa amb les dues causes.
Tindrà lloc a les 7 de la tarda el dissabte 20 d’octubre a la Casa Irla del carrer Algavira de Sant Feliu i és amb entrada gratuïta.

 

CONCERTS A L’TZVR
Dilluns 22 d’octubre concert de Young Mountain des de Suècia i el seu screamo. Tindrà lloc a les 20.30 hores a l’TZVR. Preu: 7€.
Divendres 26 d’octubre música amb 400TheCat de França amb el Noise/HC. També Human Ashtray  de Girona i el so death metal. A les 21 hores al preu de 7€.

 

LA DEIXALLERIA MÒBIL A LA RAMBLA GENERALITAT I PLAÇA MIQUEL MURLÀ
Des de l’Àrea de Neteja Urbana de l’ajuntament s’informa que estarà disponible aquest dimecres dia 17 d’octubre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda a la Rambla Generalitat. El dimecres dia 24 serà a la Plaça Miquel Murlà.
La podreu fer servir per desprendre-us del material de rebuig que no s’admet als contenidors habituals que es troben a la via pública.
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon gratuït 900.102.605.