I després

8 NOTICIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

GRAN ÈXIT DEL CONCERT EN HOMENATGE A EUGENI BIGAS
Aquest concert ha tingut lloc al Guíxols Arena a les 22 hores i ha comptat, segons l’organització, amb entre 6.000 i 7.000 assistents.
L’ha protagonitzat la important orquestra gallega Panorama amb el seu espectacle que ha arribat fins a la ciutat en 5 camions i 2 autocars que han fet més de 2.500 km.
Els components són 10 músics, 6 cantants i 3 ballarins acròbates, amb un escenari de 30 metres de llarg i 14 metres d’alçada, 100.000 watts de so, 350 m2 de pantalles LED i 200 “caps” —unitats— d’il.luminació.
Durant tota la tarda s’han realitzat diverses activitats on han participat el Club Patí Guixolenc, Percussió Ganxona, Mistreet, Esquitx i la Colla Gegantera Ganxona. La vetllada ha tingut moments emotius d’homenatge amb regals, paraules d’agraïment i fotografies multitudinàries.

 

XV CONCENTRACIÓ DE MOTOS DELS PIRATES
Ha tingut lloc aquest diumenge dia 30 amb la participació de vora 900 motos i unes 1.800 perones.
Ha estat la quinzena edició d’aquesta proposta organitzada pel Grup Motard Pirates i s’ha produït als Jardins Juli Garreta.
Aquesta activitat és un referent del calendari d’aquesta entitat i omple de motos Harley i similars tota la zona litoral de la ciutat.

 

LA DEIXALLERIA MÒBIL AL GAZIEL-PLAÇA ROSSELLÓ
Des de l’Àrea de Neteja Urbana de l’ajuntament s’informa que estarà disponible el dimecres dia 3 d’octubre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda.
La podreu fer servir per desprendre-us del material de rebuig que no s’admet als contenidors habituals que es troben a la via pública.
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon gratuït: 900.102.605.

 

SORTIDA DEL MONTCLAR DE SETCASES AL PASTUIRA
Està prevista pel proper 28 d’octubre. Es sortirà a les 7 del matí des de l’estació d’autobusos del Carrer dels Enamorats de Sant Feliu. La tornada està prevista per les 8 del vespre.
Cal portar menjar, aigua, calçat adequat i capelina. Ja podeu apuntar-vos a través del telèfon 658.837.199 o per mail obertmontcar@gmail.com. La donació és de 15 euros.
Tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya. El C.E. Montclar no es farà responsable dels danys que pugui patir algú que hi assisteixi sense federar.

 

CICLE LITERARI A LA CASA IRLA
Aquest dissabte dia 6, a partir de les 6 de la tarda, a la Casa Irla del carrer Algavira de Sant Feliu, presentació del llibre de Pere Sala Lo sublime contemporáneo. Paisaje de la perplejidad.
Anirà a càrrec d’Ignasi Garay, director adjunt del diari Ara; Rosa Cerarols, professora d’humanitats de la UPF; Xavier Duran, comunicador científic; Francesc Muñoz, director de la col.lecció Palabra y Paisaje de l’editoria Àmbit, i el propi autor, Pere Sala.
Aquest llibre convida a explorar els paisatges sublims del nostre temps, que emergeixen en el segle XXI com un nou referent paisatgístic.
És una activitat gratuïta.

 

ACTIVITATS DEL MUSEU D’HISTÒRIA DE SANT FELIU
Es poden realizar fins el proper 28 d’octubre.
Visita a la caseta del salvament de nàufrags, dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 18 hores. Diumenges i festius d’11 a 14.
Visita guiada al Turó dels Guíxols, cada dissabte a les 17 hores i els diumenges a les 12.
Taller Fes el teu bot de salvament, cada dissabte a les 12 del migdia. Proposa que, a partir de materials reciclats, esmoleu la creativitat per construir un bot de salvament inspirant-vos en l’històric Bohera.
Per a més informació us podeu dirigir al Museu d’Història a l’edifici del Monestir, al 972.82.15.75 o per mail a: museuhistoria@guixols.cat. Activitats gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

 

ACTIVITATS DINS ELS ACTES D’HOMENATGE ALS BRIGADISTES
El proper divendres 5 d’octubre a les 7 de la tarda, a l’Hotel s’Agaró, conferència sota el títol L’hospital de les brigades internacionals número 4 de s’Agaró a càrrec de la investigadora Esther Bussot.
Pel diumenge 7 d’octubre, a les 10.00 del matí, “De Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols-Els llocs viscuts pels brigadistes”, una caminada amb sortida de l’Hostal de la Gavina amb l’investigadora Esther Bussot i l’arxiver Jordi Gaitx.
El mateix diumenge, a la 1 del migdia, acte d’homenatge al cementiri de Sant Feliu de Guíxols que serà un acte institucional d’homenatge als brigadistes internacionals enterrats a la ciutat.
Podeu consultar totes les activitats clicant aquí.
Fons i autor fotografia Vicenç Gandol Jordà

 

PROPERS CONCERTS A L’TZVR
Dimarts 2 d’octubre, Nickel & Rose des de Milwaukee (Estats Units), amb la seva música folk/americana. Tindrà lloc a les 20.30 hores a El Trinquet (c/St Pere 26). Activitat gratuïta.
Dissabte 6 d’octubre concert amb Lerdo, banda de Xile de math rock i també Meconio amb el seu punk rock des de Barcelona. Será a les 21:30 hores a l’TZVR Club, a la ctra. Palamós 266. Preu 5€.
Divendres 12 d’octubre actuació de Golden Oriole des de Noruega amb el so experimental i Horacio Pollard, també de Noruega, i encara més experimental. També Detroit des d’EH amb punk rock). A les 21.30h a l’TZVR. Preu: 7€.
Dilluns 22 d’octubre concert de Young Mountain des de Suècia i el seu screamo. Tindrà lloc a les 20.30 hores a l’TZVR. Preu: 7€.
Divendres 26 d’octubre concert de 400TheCat de França amb el Noise/HC. També Human Ashtray de Girona i el so death metal. A les 21 hores al TZVR. Preu: 7€.

El més llegit

I després