I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIMARTS MANIFEST DEL DIA DE LA DONA
El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, SIAD de Sant Feliu de Guíxols convida a tota la ciutadania a l’acte de Lectura del Manifest del Dia de la Dona, que es realitzarà aquest dimarts, 8 de març a les 11 del matí davant de l’Ajuntament de la ciutat, a la Plaça del Mercat.
Aquest és un dels actes més rellevants del Dia de la Dona, que compta també amb altres activitats:
-Exposició: Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana, de l’1 al 10 de març en el Centre Cívic Vilartagues.
-Taller de Hatha Ioga , a càrrec d’Espai Ganesha, del 10 de març al 26 de maig. De 15.15 a 16.15h en el Centre Cívic Vilartagues.
-L’hora del conte: Astroclowntes , a càrrec de Ruth Castell, el dissabte 19 de març a les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
-Exposició col.lectiva dels centres educatius: Treballem la Igualtat, de l’1 al 31 de març a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

SIAD

 

DIJOUS XERRADA ORGANITZADA PER CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Aquest dijous 10 de març a les 19 hores a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, xerrada organitzada per l’Associació Catalunya Contra el Càncer: “L’estat actual del programa de cribatge de càncer colorectal del Baix Empordà”, a càrrec del Dr. Josep Costa Borrat, adjunt de direcció de l’IAS (Hospital Santa Caterina). Presentarà el Dr. Antoni Bertran, metge de família.

500 ACCC

 

120 ALUMNES DE QUART D’ESO DE L’IES SANT FELIU A L’ESCENARI
Els passats 4 i 5 de març el teatre auditori Narcís Masferrer va viure un espectacle de Festival de 4t d’ESO totalment diferent al què estàvem acostumats.
L’Institut Sant Feliu de Guíxols va portar a terme un projecte pioner a les comarques gironines, amb 120 alumnes de quart d’ESO sobre l’escenari.
Cinc dies abans, cada dia, realitzaren un taller intensiu de dansa, amb els coreògrafs Wilfried van Poppel i Amaya Lubeigt. Ho feien al pavelló Carles Nadal, a tocar del seu institut.
Començant absolutament de zero, indiferentment de si hi havia alumnes amb algun coneixement de dansa, o no, es tractava de treballar plegats per fer una coreografia en 5 dies. “Si les persones poden ballar juntes, poden viure juntes”, era el lema.
Aquest projecte només s’ha fet en dos altres centres a Catalunya: el centre Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès i a l’INS Piu i Quer de Manresa.

500 ESO

 

L’ALCALDE VISITA LA FÀBRICA REGINCÓS DE SANT FELIU
Regincós és una marca ganxona de reconegut prestigi en els circuits professionals de la perruqueria i l’estètica. El dia 7 de març l’alcalde Carles Motas i el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, seguint la ronda de visites a les empreses de la ciutat varen visitar la fàbrica on els germans Ramon, Salvador i Marc Regincós continuen amb l’empresa que va fundar el seu pare l’any 1962. El servei de premsa de l’Ajuntament ha redactat la següent CRÒNICA

500 REGINCÓS

 

BOTIGA AL CARRER LLUÏDA EN EL SEGON INTENT
El passat cap de setmana es va celebrar a la zona centre la Botiga al carrer d’hivern, una de les més participatives en els carrers més comercials de la ciutat.
Després d’haver-se postposat, en aquesta ocasió va acompanyar el bon temps, una bona afluència de públic i un gran èxit de les activitats infantils.
En els propers dies s’anunciaran els guanyadors de 5 àpats en el sorteig entre 300 paperetes. L’associació agraeix la participació i l’esforç logístic del establiments, que sumen pel comerç i promoció de la ciutat. S’espera que per la propera edició en siguin molts més que entrin en les activitats que organitza Guíxols Comerç i Turisme, que ha sofert un augment d’associats considerable en aquest principi d’any. La junta ha fet extensiu aquest agraïment al sector de la restauració i hoteleria per aportar de manera desinteressada els premis pel sorteig i a la predisposició de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per al desenvolupament de l’activitat.

500 BOTIGA

 

SANT FELIU “POBLE DE POSTAL” A LA GUIA REPSOL
La Guia Repsol online (www.guiarepsol.com) ha publicat recentment una ressenya a deu poblacions de la Costa Brava ‘de postal’ que brillen amb mèrits propis. Acompanya cadascun dels municipis una fotografia singular, i unes línies descriptives. En el cas de Sant Feliu, el text és: “Es tracta d’un bonic poble turístic que trobem al nostre pas per l’escarpada Costa Brava. Encara que segueix mantenint la seva tradició pesquera, ha crescut en els últims anys gràcies a una important activitat turística i comercial. Al marge de les seves platges i cales, ideals per a un bon bany, el monument més imponent és un majestuós monestir benedictí. L’edifici, d’estil romànic, destaca especialment per la famosa Porta Ferrada, element més antic del conjunt, que data del segle X. Els aficionats al senderisme o la bicicleta poden aprofitar per fer una passejada per la via verda habilitada en el recorregut del antic carrilet, un tren de via estreta que unia el municipi amb Girona”. L’enllaç a la publicació és: http://www.guiarepsol.com/es/turismo/tops/diez-pueblos-de-postal-en-la-costa-brava

500 POSTAL

 

ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA ASSAGEN PEL “TOM SAWYER DETECTIU”
Aquests dies s’està fent, a l’Escola de Música, un seguit d’assajos amb estudiants d’aquest centre per participar a l’obra musical Tom Sawyer detectiu, una de les propostes de la temporada professional Guíxols Escena 2016.
Els joves estudiants de l’Escola van respondre a la crida feta per l’Ajuntament, on es demanava si volien participar al musical de de la mà d’un coreògraf de la companyia Lazzigags. Es va adreçar a nens i nenes de 10 a 12 anys.
Es fan cinc assajos, un dels quals és el mateix dia de la funció, com a assaig general.
L’obra es representa el 26 de març a les 19h.

500 TOM

 

CAMPIONAT DE KARATE CIUTAT DE SANT CUGAT
Dissabte l’escola de karate Dojo St. Feliu va participar al X campionat de karate Ciutat de Sant Cugat amb 3 juvenils (Victor Moreno, Oriol Mora , i Aida Martínez) i 1 cadet (Víctor Martínez).
La competició era de katas demostració tècnica i van realitzar unes katas excel.lents tots ells treien molt bones puntacions i obtenint així una merescuda medalla.
A aquest campionat a les seves edats hi participaven campions de Catalunya i d’Espanya i els karatekes ganxons van demostrar el seu bon nivell. “Des de l’escola de karate Dojo St. Feliu els volem felicitar a tots”.

IMG_3509

 

El més llegit

I després