I després

8 NOTÍCIES 8 IMATGES

Compartiu aquesta història

FIRAMOTOR CONVENÇ AMB EL NOU FORMAT
El nou format de la fira Autocasió, que aquest any arribava a la seva XVI edició amb el nom de Firamotor, ha aconseguit que els Jardins Juli Garreta fossin una festa del món de les dues i quatre rodes.
A la tradicional venda de cotxes d’ocasió dels concessionaris de la ciutat, enguany s’hi han afegit la venda de vehicles nous, motos, vehicles elèctrics i marxandatge relacionat amb el món del motor.
Però, el gran pol d’atracció de la fira han estat les activitats paral·leles que conformaven els circuits d’escalextric, l’exposició de cotxes clàssics i l’exhibició de trial a càrrec de pilots de Gas Gas amb una gran afluència de públic i que va sorprendre per la tècnica i el domini dels pilots.
L’organització ha agraït la participació als concessionaris de cotxes i motos ganxons així com l’ajuda d’en Pere Carré i les empreses Mugades i Serralleria Homs a més de Clàssic Rent Services i Gas Gas.

Firamotor 500

 

SETMANA DE LA MOBILITAT SOTENIBLE A SFG
Des de dimarts, 23 de setembre i fins el es regala una planta a tots els usuaris del transport públic urbà. Cal recollir la planta a l’edifici de les Vetlladores els dies 29 i 30 de setembre, en horari de 20h a 14h. Activitat en col·laboració amb les empreses de jardineria municipal, Tramuntana i Moix.
També se sortegen 10 abonaments T-10. Sorteig el dia 1 d’octubre. Guardeu el tiquet de la planta per saber el vostre número.
Divendres 26 de setembre. Bus urbà i bus escolar gratuït (amb la col·laboració de Sarfa).
Diumenge 28 de setembre, al matí Fira de la Mobilitat Sostenible a la Rambla Vidal. Hi podreu trobar exposicions i informacions de vehicles més respectuosos amb el medi ambient.
Camina per la salut. Sortida a les 9 del matí del Monestir Recorregut de 2 hores pel bosc més proper Cal portar calçat adequat i aigua. En acabar, bany al racó de Ponent. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

SOSTENIBLE 500

RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT AL CARRER SANT JOAN
Ja s’ha instal·lat el senyal que permet limitar per seguretat el volum de vehicles al carrer de Sant Joan, amb càrrega i descàrrega en horaris concrets. Com es va informar, els vehicles autoritzats portaran un adhesiu que permetrà circular-hi.
Es recorda que la càrrega i descàrrega s’ha consensuat prèviament amb els comerciants, de 8.00 a 10.00 al carrer Sant Joan, i de 8.00 a 10.00 i de 13.00 a 15.00 al carrer de Clavé.
Els adhesius per als vehicles es poden recollir a l’àrea de Vialitat (Edifici de les Vetlladores, Carrer Mall, 61, 1a planta) de 7.30 a 10.00 hores tots els dies feiners durant els propers 30 dies (informació al telèfon 972 326944, o envieu un correu electrònic a Fmarin@guixols.cat

STJOAN 500

 

CONFERÈNCIA DE MIQUEL SELLARÈS A LA CASA IRLA
Guíxols per la Independència juntament amb la Casa Irla va presentar, el passat dissabte 20 de setembre, la conferència “El país que volem” a càrrec de Miquel Sellarès.
Durant la xerrada es van comentar les memòries polítiques del ponent, fent un breu recorregut per tota la seva trajectòria vital, destacant el seu paper com a fundador de l’Assemblea de Catalunya i la seva implicació com a impulsor dels Mossos d’Esquadra. En Miquel Sellarès va finalitzar la xerrada argumentant que ara és el moment en el qual els polítics d’aquest país hauran d’estar a l’altura i tindran que apostar per la unitat d’acció per tal d’aconseguir la independència de Catalunya.
El pròxim convidat del cicle, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de setembre a les 18h, serà en Josep-Lluís Carod Rovira, filòleg i polític, que presentarà el seu nou llibre titulat “2014”. Al finalitzar l’acte tindrà lloc un sopar col·loqui amb el conferenciant, prèvia reserva a la web de la Casa Irla o bé trucant al telèfon 772.11.74.39.

SELLARES 500

 

CAMPIONAT ESTATAL DE PETANCA A VILARTAGUES
Les federacions Espanyola i Catalana de Petanca anuncien pels dies 3, 4 i 5 d’octubre, a les instal·lacions del Cub de Petanca Vilartagues, de Sant Feliu de Guíxols, el Campionat d’Espanya de Clubs de Petanca de 2a Categoria.
aquest campionat compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, d’Esportcat, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Club Petanca Vilartagues i Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

PETANCA 500

 

NOVES JARDINERES A LA ZONA COMERCIAL
Amb la intenció d’embellir i aconseguir una estètica coherent dels carrers de la zona comercial de Sant Feliu, l’Ajuntament col·locarà jardineres més grans, modernes, de ferro negre i massís adossades a les façanes. La idea és que estiguin col·locades als carrers de Sant Pere, Sant Joan, Anselm Clavé, Rutlla i els entorns, per tal que facin un conjunt harmònic i els locals que ja en tenen les poden anar substituint per les noves que facilitarà l’Ajuntament, de forma gratuïta.
Només cal indicar on col·locar-la, sempre que no suposi una nosa pels vianants o pels vehicles, si és el cas. En el moment de la instal·lació vindran ja amb una planta (de boix) incorporada de la qual, el manteniment, es demana que vagi a càrrec del propi establiment.
Per demanar-ne la col·locació es pot trucar a l’alcaldia (972 32 70 30) o bé adreçar un correu amb les dades a alcaldia@guixols.cat

JARDINERES 500

 

PROGRAMACIÓ DE “PASSEGEM PEL BARRI”
El Pla de Barris ha avançat de la programació “Passegem des del barri”dels mesos d’octubre i novembre que ha programat.
Cal inscripció prèvia a cadascuna de les sortides, totes són gratuïtes excepte la visita al museu Thyssen i totes són amb guia.
Si voleu més informació adreceu-vos a l’ Oficina de Pla de Barris al c/Penitència,10 o bé truqueu al telèfon .972 32 70 19 o pladebarris@guixols.cat
26 de setembre: Visita a l’Espai d’Art Carmen Thyssen
10 d’octubre :Ruta Jardí Melangiós (Cementiri SFG)
24 d’octubre: Ruta sínies i molins (zona riera de les Comes)
7 novembre: Història monestir i visita sagristia
21 novembre: Exposició Josep Albertí (Museu d’Història)

PDB 500

 

APRENDRE A FER MONÒLEGS
L’actriu monologuista Susanna Comas torna a ensenyar les tècniques per dominar l’escenari, la veu, l’actitud davant del públic, o la improvisació.
Sessions en grups reduïts, amb tècniques i humor per a totes les edats.
Es treballa la preparació mmés útil per a cada persona, quatre hores a la setmana: dilluns i dimecres; o bé dimarts i dijous. Grups: de 18h a 20h, o de 20h a 22h. Inici del curs: 29 de setembre de 2014 durant tres mesos.
Lloc: Casa Albertí de Sant Feliu de Guíxols (C. Penitència, s/n). Informació: 626 480 892 – 972 82 16 55.

03

El més llegit

I després