I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

JORNADA CONSCIENCIACIÓ ATURADA CARDÍACA DE CREU ROJA
Aquest dijous, 16 d’octubre de 10:00 a 12:00 hores es celebrarà la II Jornada Europea de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca sota el lema “Les teves mans poden salvar la vida d’una persona estimada”.
Creu Roja convida gratuïtament a tota la població interessada a participar en aquest taller on es presentarà el Desfibril·lador, la cadena de supervivència i ajudaran a realitzar suport vital bàsic.
Cal fer la inscripció al telèfon: 972.82.22.00 o al correu formaciosantfeliu@creuroja.org

CREU ROJA CURS

 

VIII DESFILADA CANINA A SANT FELIU
El proper diumenge, 19 d’octubre, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, VIII Desfilada Canina amb la següent programació:
9:00 h. Inscripcions
10:30 h. Exhibició de detecció de drogues de la Unitat Canina de la Guàrdia Civil i de la Unitat de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro.
11:30 h. Inici de la desfilada de gossos de totes les races. Obsequi per a tots els participants.
12:45 h. Inici de la desfilada de galgos adoptats i en adopció.
13:15: Lliurament de premis. La decissió del jurat serà inapelable. Per als cadells caldrà presentar la cartilla de vacunació.
Inscripcions gratuïtes.
Organitza Galgos 112.com amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu.
Foto: www.eldiariodegala.com

DESFILADA 500

 

CURSA SOLIDÀRIA DE LLARGA DISTÀNCIA
Un grup d’esportistes independents ha organitzat per aquest cap de setmana una cursa solidària de llarga distància per muntanya,100 km amb 4000 metres de desnivell positiu repartits en tres etapes: divendres nit etapa nocturna de 18 km, dissabte etapa de 50km i diumenge etapa de 32km.
Els 30 participants inscrits conviuran en el Parc Aventura els tres dies, on dormiran en tendes de campanya. Una de les condicions per ha participar ha estat la de fer una aportació d’aliments per als més necessitats que es destinaran a Càritas. Les sortides i arribades es faran al Parc Aventura partint el divendres a les 20:30 h, el dissabte i diumenge a les 7:00 h.

ACAMPADA 500

 

SEGON CONCERT DEL CICLE TROBA D’OR AL MONESTIR
El passat dissabte 11 d’octubre unes quaranta persones van assistir al primer dels concerts del cicle de música “troba d’or”, que consta de quatre recitals de diferents solistes i grups, amb una activitat artística que es mou entre la música i la poesia, únic nexe d’unió entre les diferents propostes i que aquest dissabte 18 d’octubre comptarà amb l’actuació de Xavier Baró, amb “Allau d’estrelles solitàries”,una obra singular i intensa que neix de la necessitat de trencar el silenci entorn el drama social que el poder econòmic, emparat pel poder polític han provocat, dibuixant un negre mapa del món. Cançons que són testimoni del seu temps; la raó de ser de tot trobador, ancestral o contemporani. Sant Feliu de Guíxols acollirà una de les primeres presentacions del nou espectacle en gira; una cita ineludible amb un concert excepcional a la Sala Abat Panyelles, a les 19:30h. Preu: 8€ (entrada general) / 7€ (socis)

Venda d’entrades: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle a la recepció del Museu.
Més informació: Tel. 972821575

BARÓ 500

 

EXPOSICIÓ D’EMILIA LENKIEWICZ A L’AJUNTAMENT
Fins el 26 d’octubre, al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu, “Paisatges femenins de pintura i escultura”, exposició de pintures i escultures d’Emilia Lenkiewicz de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 19 h. Dijous a la tarda i dissabte al matí tancat.
Emilia Lenkiewicz (Bialystok, Polònia, 13/7/1987), és llicenciada en Crítica i Promoció d’Art (Facultat d’educació d´Art) per la Universitat de Belles Arts de Poznan, a més d’ estar diplomada en les especialitats d’Artista teixidora, Pintora i Història de l’Art.
Emilia és una artista activa, ha realitzat diverses exposicions en països com Polònia, Rusia, Alemanya i Espanya. Ja va exposar en aquest mateix espai l’octubre de 2012.

EXPO

 

PROVES DE SELECCIÓ D’UN TÈCNIC DE SUPORT AODL
L’Ajuntament de Sant Feliu fa públiques les bases per a la contractació temporal per obra o servei, pel termini d’un any i mitjançant el procediment de selecció d’un tècnic de suport Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), especialista en temes de promoció i dinamització del turisme, per a realitzar les següents tasques: creació de nous productes turístics i campanyes de promoció, promoció dels actius turístics del municipi i dinamització del sector per a cercar nous mercats.
Les retribucions brutes anuals atribuïdes són de 33.221,88 € amb una jornada del 100%.
Les bases per a la participació les trobareu en l’arxiu .pdf que us adjuntem: BASES

GUÍXOLS DESENVOLUPAMENT

 

CURSET DE SARDANES PER A ADULTS
Amb l’enunciat “Ara és l’hora d’entrar a l’anella!” s’anuncia un curset de sardanes per a adults al primer pis del Nou Casino La Constància, cada dimarts de 18.00h a 19.30h, que anirà des del 21 d’octubre fins el 16 de desembre al preu de 6 euros.
Per més informació: guixolssardanes@gmail.com o bé al telèfon 650 08 80 83, a partir de les 19h (Laura Cervera). Capacitat mínima: 10 persones i un màxim de 20 places.
Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

SARDANA 500

 

 

 

El més llegit

I després