I després

PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Compartiu aquesta història

L’Escola de Futbol Sant Feliu va fer la seva presentació dissabte al camp municipal d’esports de Vilartagues amb una important presència de públic que va acudir a la cerimònia de presentació que estava formada per 310 nens i nenes que formaran les diverses categories en les quals competirà l’entitat en la present temporada.
L’acte va començar amb la desfilada dels equips, començant pels prebenjamins i acabant amb els juvenils, acció a la que va seguir el parlament del president, Jordi Cambronero que va destacar que l’Escola continua creixent i que segueix la línia dels últims anys quant a seriositat i comportament. Va recordar la necessitat d’incrementar els socis per tenir una Escola amb més representació a l’assemblea. També va parlar de la integració del Vilartagues CF a l’estructura de l’Escola i va estendre novament la mà a l’AD Guíxols per unificar el futbol de Sant Feliu.
Tot seguit va intervenir l’alcalde, Joan Alfons Albó, qui va lloar la tasca i la importància de l’Escola per a l’esport de Sant Feliu. Va seguir al Delegat de la FCF al Baix Empordà, Sr. Emili Vilert, qui va oferir l’ajut de la delegació gironina i va incidir en el pes que l’Escola té a la comarca i al futbol gironí. També hi eren presents el Regidor, Sr. Francisco Cárdenas; el President de l’AD Guíxols, Romà Corominas; i el President del Vilartagues CF, Antonio Escobar.
Tot seguit varen intervenir Gerard Llandrich i Dani Murcia, responsable tècnics subratllant la tasca de formar infants i joves a través del futbol i els tres valors a transmetre basats en el respecte, esforç i futbol.
Diversos jugadors de tres franges d’edat també varen prendre la paraula (Aleix Martínez, Ainoa Massó i Ivan Luque) que a més de refermar el respecte als valors, varen demanar el suport incondicional dels familiars, adquirint el compromís de respectar totes les figures de l’entitat i de la competició a més de donar la benvinguda als nous companys.
Finalment es varen fer la clàssica foto de família complementada amb un castell del Minyons de Santa Cristina a més de comptar amb la col·laboració del speaker de Montilivi, Sergio Victorio.
La vetllada va acabar amb el triomf per 3-0 del Juvenil A davant l’At. Bisbalenc, en el debut de l’equip a casa en la lliga de Primera Divisió.

FALDILLA ESCOLA

El més llegit

I després