L’Escola de Futbol Sant Feliu va fer la seva presentació dissabte al camp municipal d’esports de Vilartagues amb una important presència de públic que va acudir a la cerimònia de presentació que estava formada per 310 nens i nenes que formaran les diverses categories en les quals competirà l’entitat en la present temporada.
L’acte va començar amb la desfilada dels equips, començant pels prebenjamins i acabant amb els juvenils, acció a la que va seguir el parlament del president, Jordi Cambronero que va destacar que l’Escola continua creixent i que segueix la línia dels últims anys quant a seriositat i comportament. Va recordar la necessitat d’incrementar els socis per tenir una Escola amb més representació a l’assemblea. També va parlar de la integració del Vilartagues CF a l’estructura de l’Escola i va estendre novament la mà a l’AD Guíxols per unificar el futbol de Sant Feliu.
Tot seguit va intervenir l’alcalde, Joan Alfons Albó, qui va lloar la tasca i la importància de l’Escola per a l’esport de Sant Feliu. Va seguir al Delegat de la FCF al Baix Empordà, Sr. Emili Vilert, qui va oferir l’ajut de la delegació gironina i va incidir en el pes que l’Escola té a la comarca i al futbol gironí. També hi eren presents el Regidor, Sr. Francisco Cárdenas; el President de l’AD Guíxols, Romà Corominas; i el President del Vilartagues CF, Antonio Escobar.
Tot seguit varen intervenir Gerard Llandrich i Dani Murcia, responsable tècnics subratllant la tasca de formar infants i joves a través del futbol i els tres valors a transmetre basats en el respecte, esforç i futbol.
Diversos jugadors de tres franges d’edat també varen prendre la paraula (Aleix Martínez,  Ainoa Massó i Ivan Luque) que a més de refermar el respecte als valors, varen demanar el suport incondicional dels familiars, adquirint el compromís de respectar totes les figures de l’entitat i de la competició a més de donar la benvinguda als nous companys.
Finalment  es varen fer la clàssica foto de família complementada amb un castell del Minyons de Santa Cristina a més de comptar amb la col·laboració del speaker de Montilivi, Sergio Victorio.
La vetllada va acabar amb el triomf per 3-0 del Juvenil A davant l’At. Bisbalenc, en el debut de l’equip a casa en la lliga de Primera Divisió.

FALDILLA ESCOLA