I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIUMENGE TEATRE AMATEUR A SFG
El proper diumenge, 11 de gener, a les 6 de la tarda, es reprenen les funcions del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols amb la Companyia Casal Corpus de Barcelona que oferirà una divertida versió lliure de l’obra de Joe Dipietro “Passat el riu”, dirigida per Montse Millà. “Una família d’immigrants italians a Nova York que el que més estimen és el seu nét i les “F” de la vida: Família, Fe i Fer bullir l’olla. Cada diumenge, durant vint-i-cinc anys , el seu nét hi va a sopar….. Millor no desvetllar més de l’intriga només dir que és molt real i divertida….”. Des de fa uns dies la sala disposa de calefacció en les representacions.

500 CASAL

 

CARTERS REIALS I VIDEO MAPPING
Espectacular arribada per mar dels carters reials a Sant Feliu el diumenge atracant al Nàutic Vell amb la seva comitiva amb torxes a les mans i focs d’artifici al cel que deixaven als infants embadalits. Però només era el principi perquè Percussió Ganxona va els marcava el camí del Monestir on la façana del monument ganxó es va convertir en la pantalla d’un video mapping que la transformava psicodèlicament, creant un clima inèdit i màgic abans que els carters recollissin els sobres plens de desigs dels més petits a la Porta Ferrada.

500 MAPPING

 

LA GESPA DEL CAMP DE MASCANADA
El vespre del passat diumenge, 4 de gener, es varen col·locar les porteries del renovat camp Josep Sunyer i Arxer. És un pas més en la col·locació de la nova gespa artificial i el rec automàtic, a la qual encara li resta una setmana per deixar-la llesta per a la pràctica del futbol. Actualment s’està abocant entre els filaments, la segona capa de sorra. La textura és molt més fina que en l’anterior aplicació i està homologada per la normativa de la FIFA com també ho estaran ens dos camps laterals, dels pocs de Catalunya, que sorgeixen de Futbol-7 a més del camp reglamentari que té una mida de 90 x 63m.
En total s’hi han instal·lat 6.000 m2 i l’Ateneu Deportiu Guíxols està treballant en el programa d’inauguració per a les properes setmanes. El cost de la instal·lació puja a 180.780 euros.

500 GESPA

 

EL GANXÓ PARC MANTÉ L’ASSISTÈNCIA
El Ganxó Parc, parc infantil de Nadal que per les festes s’instal·la al pavelló de La Corxera, ha aconseguit igualar les xifres de la passada campanya assolit un promig de 180 visitants en les sessions matinals i 300 en les de tarda.
En aquesta edició hi ha hagut novetats com aquest vehicle d’autotransport anomenat “segway”, el circuit exterior per a bicicletes, taller-demostració de twirling, cloenda del curs de màgia així com l’habitual col·laboració d’alumnes de perruqueria i cosmètica de l’IES Sant Feliu entre altres.

500 GANXOPARC

 

CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA 2015
Inici del curs el dimecres, 14 de gener.
Els dimecres de 20 a 22h al Casal Tueda, c/ Gravina 39 de Sant Feliu de Guíxols.
Durada uns 3 mesos, amb 24 h. de teoria i dues sortides pràctiques, un diumenge matí i un divendres vespre.
Les càmeres, la llum, l’art, els temes i l’edició.
Preu del curs 100 € (socis AFIC i APITE 60 €)
Inscripcions i més informació a: Jordi Gallego. Telèfon: 652921205. jordi@gallego.cat i www.gallego.cat

500 GALLEGO

 

MERCAT ECOLÒGIC AL PUIG
Aquest dissabte, 3 de gener, es va celebrar una nova edició del Mercat Ecològic i Artesanal del Puig, des de les 9:00 h. fins les 14:00 h. a la Plaça del Puig. Un mercat que poc a poc és va donant a conèixer i que, per reforçar-lo compta amb activitats paral·leles com la de dissabte en la qual es va comptar amb uns pastorets molt animats així com una xerrada sobre depuració amb tastet depuratiu als safareigs.

500 PASTORETS

 

CONCERTS A LA GOLETA
Dissabte 10 de gener – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert en acústic dels autors Txus Pareras i Carles Cuxart (Vol Menor) i el duet de versions Two Notes

500 GOLETA

 

 

El més llegit

I després