AMPLIACIÓ I OBRES D’ENLLUMENAT DE L’SKATE-BICI PARK
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha encarregat les obres d’ampliació, adequació i enjardinament de l’skate-bic park de Bujonis.
Des del consistori s’informa que es té la voluntat d’ampliar la pista la pista que es va construir l’any 2015 a la zona verda situada a la carretera d’accés a la urbanització Mas Trempat.
Alhora es vol procedir a l’enjardinament del seu entorn. A més, es completa l’actuació amb la instal.lació d’enllumenat i algun element addicional per patinar
L’àrea d’urbanisme va redactar les bases el mes d’abril de 2016 i aquesta setmana s’ha acordat la contractació de les obres per un import de 31.170 euros.

500 SKATE

 

SUBVENCIÓ DE 36.000 € DE L’AJUNTAMENT A CARITAS
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha decidit atorgar una subvenció a Caritas Interparroquial Sant Feliu-Vall d’Aro per dur a terme mes àmpliament el projecte de Servei d’Aliments per un import de 36.000 euros, contemplant en aquest , un tècnic que farà seguiment de les famílies de manera mes especifica.
L’entitat rebrà un avançament, xifrat en 18.000 euros en considerar que aquesta aportació “és necessària “per raons d’interès públic, social, econòmic o humanitari”.

500 CARITAS

 

ARA MALIKIAN, AQUEST DIJOUS AL PORTA FERRADA
Aquest dijous, a les 22:30 h. a l’Espai Port, concert d’Ara Makilian al Porta Ferrada, dos anys després de seduir-nos acompanyat de l’Orquestra Simfònica del Vallès, el genial violinista torna a Sant Feliu amb una gira de celebració dels 15 anys que fa que viu a Espanya i que exhaurides les entrades en els auditoris per on ha passat i en la qual l’inimitable violinista libanès d’origen armeni i el seu equip de virtuosos passen pel seu sedàs des d’obres clàssiques de Vivaldi i Manuel de Falla fins a un ampli ventall de musiques populars del segle XX (Paco de Lucia i Radiohead inclosos). Un espectacle que ha revolucionat la manera d’aproximar-se a la música clàssica i que mostra en tot el seu esplendor, un dels violins més juganers i brillants del món. Divendres es presenta  el Shanghai Circus World i diumenge la Compañia Antonio Gades amb “Fuego”.

500 ara

 

CANÇONS DE MAR AL FAR DE L’ESCULLERA
Aquest dissabte, 13 d’agost a les 22:00 h. a la punta del moll de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà el tradicional concert “Cançons de mar al far de l’escullera” emmarcada en la XII Mostra de Cançó de Taverna, organitzada per l’Ajuntament a través de l’Àrea de Turisme i Promoció de Ciutat, que comptarà amb les actuacions del cantautor Sé i del grup La Taverna.
Es tracta d’una cantada que permet un passeig pel reformat mur de recer, contemplar la badia de Sant Feliu, la ciutat il.luminada i les barques que surten a pescar al temps que, al peu del far, s’interpreten cançons marineres i es convida a un cremat als assistents.

500 FAR_

 

FESTA DEL BARRI MOLÍ DE VENT DE SFG
El proper dissabte 13 d’agost se celebra la Festa del Barri Molí de Vent, a la Plaça de la Coma (c/Burgos – c/Pitarra). Tot i ser una festa de barri, està oberta a tothom que hi vulgui participar.
El programa d’activitats és el següent:
A les 17 h.           Inflables aquàtics
A les 18 h.           Festa de l’escuma
A les 19 h.           Inflables gegants
A les 21 h.           Sopar popular (cadascú se’l porta)
A les 22.30 h.      Ball amb discomòbil NouSo
A la matinada      Festa de l’escuma
Organitza: L’Associació de Veïns del Molí de Vent amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 ESCUMA

 

PARTITS DE PRETEMPORADA DE L’ATENEU DEPORTIU GUÍXOLS
Expectació davant la nova etapa de l’Ateneu Deportiu Guíxols, integrat en l’estructura de l’Escola de Futbol Sant Feliu i Vilartagues Club de Futbol, que inicia els seus partits de pretemporada al camp municipal d’esports Josep Sunyer i Arxer.
En el primer partit, programat per aquest dissabte, 13 d’agost a les 19:00 h., s’enfrontarà la Cales U.E i el dimarts 16 d’agost a les 20:45 h. ho farà am el Girona F.C.-B, ambdós amb accés gratuït.

500 GUIXOLS

 

AQUEST DIUMENGE TRAVESSIA NEDANT A SFG
El proper diumenge 14 agost se celebra la Travessia Sant Feliu de Guíxols, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc amb dues distàncies: 1.100m. i 450m. Amb les places limitades a 350 participants la gran i a 150 la mini.
La recollida de dorsals i les darreres inscripcions es poden fer entre les 8:00 h. i les 9:30 h. La sortida de la travessia gran es farà a les 10:30 h. de la cala de Port Salvi (Eden Roc) i la mini sortirà a les 11:30 h de la platja de Sant Feliu de Guíxols (just al costat de l’antiga discoteca Palm Beach) i el preeu d’inscripció serà de 8€ la travessia mini i de 15€ la gran.

500 TRAVESSIA