I després

RECULL DE 8 NOTÍCIES AMB IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOU APARCAMENT A SANT POL AMB CAPACITAT PER A 150 VEHICLES
L’Ajuntament de Sant Feliu ha informat que des de fa uns dies ha entrat en funcionament un nou aparcament a la zona de Sant Pol, a l’avinguda Vall d’Aro, amb capacitat per a uns 150 vehicles. Aquest aparcament és gratuït i facilita l’estacionament als usuaris de la platja i entorn de la zona de Sant Pol, i soluciona bona part de la demanda d’estiu en aquell àmbit.

500 SANTPOL

 

EL PINTOR JOAN RASET EXPOSA A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
El prestigiós pintor ganxó Joan Raset està exposant des del dia 8 i fins el 21 d’agost al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu..
Raset, que durant la seva carrera s’ha dedicat a exposar en escenaris internacionals entre els quals s’hi troba el japonès, és un dels referents del nu femení al pastel a l’Estat, considerat un especialista en la matèria ha participat en els tutorials editats per Parramón en llibres com “Desnudo femenino al pastel”.
Enguany, al pati de l’Ajuntament, s’hi ha programat un total de sis exposicions entre les quals s’hi pot trobar escultura, maquetisme naval, pintura i treballs de les associacions i tallers de la ciutat.

500 RASET

 

NOVES IMATGES SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DEL GUÍXOLS ARENA
A poques setmanes de la seva inauguració, l’espai Guíxols Arena (9.723 metres quadrats) presenta avui aquest aspecte, bastant avançat.
En les fotografies subministrades per l’Ajuntament, es pot comprovar que la grada està pràcticament acabada i s’estan construint les pistes esportives.
Recordem que el projecte contempla un espai polivalent amb capacitat per a 8.000 persones, amb possibilitat de diferents uso, com concerts, un aparcament per a 160 turismes i una zona d’autocars.

500 GUIXOLS ARENA

 

EXPOSICIÓ DE QUIMETA SERRA A LA CAMBRA DE COMERÇ
Del 16 al 31 d’agost la ceramista i pintora Quimeta Serra exposarà a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols una àmplia col.lecció d’olis de la nova fornada que als seus 88 anys continua creant en el seu estudi de la Pineda Fosca.
Marines, flors, ocells, dames i paisatges, entre altres temàtiques, guarniran les parets de la sala d’exposicions de la Casa Patxot amb els colors pastels característics i l’estil naïff de l’artista ganxona que porta 46 anys creant escenes romàntiques en paratges mediterranis que s’han anat escampant arreu del món.
Horaris: d’11:00 h. a 13:30 h. i de 18:00 h. a 21:00 h.

500 QUIMETA

 

XXIX EDICIÓ DE LA MILLA POPULAR DE SANT FELIU
Aquest dissabte se celebra a partir de les 19h la 29a edició de la Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols. Les inscripcions es poden fer des de les 17h fins les 18.30h. Per a totes les categories s’estableix una cursa femenina o masculina (encara que depèn de les inscripcions que puguin haver-hi, que poden provocar que algunes s’ajuntin).
Els que fan un recorregut més curt són Caganius [4-5 anys, els quals fan 250 metres], Prebenjamins [6-7 anys, que fan 500m], Benjamins [8-9 anys, que corren 500m], Alevins [10-11 anys, que van 800m], Infantils [12-13 anys, que fan 1200m].
Tots els altres ja fan la milla sencera, que són 1609 metres (el que equival a quatre voltes al passeig, amb sortida davant de l’Ajuntament). És a dir, correspon a Cadets [14-15 anys], Juvenil Júnior [16-19 anys], Absolut [20 a 39 anys], Veterans [a partir de 40 anys]. L’any passat es va aconseguit un important nombre d’inscrits, amb uns 250 participants.

500-MILLA

 

MILLORES EN LA SENYALITZACIÓ DE L’APARCAMENT DE L’ANTIGA ILECO
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha reforçat la senyalització de l’aparcament de l’antiga fàbrica Ileco, que disposa de 330 places, amb quatre nous indicadors de grans dimensions que els conductors es troben a banda i banda de carretera. Dos al carrer Enamorats i dos a la mateixa Ronda de Ponent, en sentit de baixada.
Aquesta actuació s’afegeix a la senyalització pròpia de l’aparcament, un cartell d’aproximadament cinc metres, ubicat a la paret d’entrada.
Aquest aparcament de gairebé 10.000 metres quadrats permet estacionar de forma gratuïta els vehicles, i a més, té una porta d’accés a peu que dóna directament al carrer Mascanada, a uns pocs minuts de la zona comercial centre i platja.

500 SENYALS

 

EDITAT EL NÚMERO 1 DEL BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha editat edita un butlletí d’informació municipal, amb una tirada de 10.000 exemplars que es repartirà gratuïtament als domicilis. El nom del butlletí és #Guíxols i en la vintena de pàgines de la publicació es repassen les informacions de la ciutat.
En aquest primer exemplar es parla de la Senyera de Patxot, nous aparcaments, fires, cants de taverna, l’Espai Carmen Thyssen o el Festival Porta Ferrada, entre altres.
A banda de l’edició en paper podreu consultar el digital en l’arxiu PDF que trobareu al peu de la notícia del següent enllaç: http://www.guixols.cat/la-ciutat/not%C3%ADcies/6018-ja-tenim-disponible-el-butllet%C3%AD-gu%C3%ADxols-d-agost.html

500 butlletí

 

HATHA IOGA GRATUÏT A LA PLATJA DE SANT FELIU
Es continuen celebrant a la platja de Sant Feliu les sessions de Hatha Ioga organitzades per l’Ajuntament de la ciutat amb la col.laboració de l’Espai Ganesha del carrer Sant Llorenç .
Les sessions, que són gratuïtes, es porten a terme els dimarts i dijous des de les 8:00 h. del matí fins les 8:45 h. i les del mes d’agost es varen iniciar el passat dia 2.

500 ioga

El més llegit

I després