I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOVA OFICINA D’INFORMACIÓ I ATENCIÓ AL CIUTADÀ A VILARTAGUES
L’Ajuntament de Sant Feliu obre aquest dilluns 30 de novembre l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) al Centre Cívic Vilartagues que estarà operativa de dilluns a divendres de 9 a 2.
Els tràmits més comuns que es fan a l’Ajuntament, ara també es podran fer al centre cívic. Són gestions relacionades amb informació, registre, i sol.licituds diverses.
El primer tinent d’alcalde i regidor de Règim Intern, Josep Melcior Muñoz, indica que la voluntat del Govern és “apostar al màxim per la proximitat de l’administració vers els ciutadans” i una de les accions previstes pel nou equip de govern era la de desdoblar l’OIAC o obrir el servei a Vilartagues.
Val a dir que la seu electrònica “ciutada.guixols.cat” permet encara més comoditat als usuaris, ja que es poden fer totes les operacions des de qualsevol ordinador connectat a internet.

500 OIAC

 

AFECTACIÓ CIRCULATÒRIA PER ENDERROCS A L’HOTEL ELKE
En relació a les obres d’enderroc de les finques que han d’esdevenir el futur Hotel Elke, els propers dilluns i dimarts vinent (30 novembre i 1 de desembre) es tallarà el carrer Sant Ramon per fer enderroc de dues finques. Un cop acabat i passats aquests dos dies, es netejarà el carrer i s’obrirà de nou a la circulació.
S’anuncia que es tallarà de nou més endavant per fer l’enderroc de l’antic hotel Rex que es preveu que duri sobre una setmana. La data d’inici d’aquest enderroc està per confirmar, però tot apunta que serà el dia 7 de desembre, o bé el dia 9.

500 ELKE

EL FORT VENT VA DISPARAR LES INCIDÈNCIES A SANT FELIU
Fonts de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols comentaven a la nostra emissora el munt de trucades rebudes per les incidències causades pel fort vent del passat dijous que, va afectar a tanques, antenes, mobiliari urbà i caigudes de palmeres i pins a la zona de Sant Pol, com la que recull la foto amb dos pins tombats al Voramar per unes ratxes de vent molt fortes de vent que en alguns punts de Catalunya varen arribar fins als 120 km/h.

500 PI

 

NOTA DE CIU SOBRE UNA MOCIÓ PRESENTADA AL PLE
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU), va presentar una moció en el ple ordinari del passat dijous “per aplicar els ajuts a l’IBI a les diferències endarrerides ocasionades per la regularització cadastral”.
La moció fou discutida i refusada. Després del Ple, CiU, va adreçar als mitjans un escrit en el qual explicava la seva proposta, que trobareu en el següent arxiu que conté la NOTA DE PREMSA

500 DLIGERO

 

EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA FA DONACIÓ A CARITAS
El Festival Porta Ferrada va iniciar aquest estiu, durant la seva 53ª edició, una campanya per recaptar fons a benefici d’entitats socials guixolenques.
Així doncs, les entrades de protocol i cortesia tenien un cost en concepte de donació i la recaptació d’aquesta aportació simbòlica ha estat destinada a CÀRITAS Sant Feliu. La setmana passada es va fer el lliurament de l’import assolit. Aquesta iniciativa tindrà continuïtat en les futures edicions del festival.
A la fotografia (d’esquerra a dreta): Albert Mallol -Director Artistic del Festival-, Sr. Enric Salas de CÀRITAS, Sandra Galindo -Directora d’Administració de TheProject-, Carles Motas -Alcalde de Sant Feliu de Guíxols- i Josep Saballs -Regidor de Territori i responsable del festival.

500 FESTIVAL

 

ASSEMBLEA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE VILARTAGUES
La Junta de l’Associació de Veïns de Vilartagues convoca una assemblea general ordinaria el proper dimecres, 2 de desembre a les 20:00 h. al Centre Cívic Vilartagues amb el següent ordre del dia:
1- Lectura de l’acta anterior
2- Estat de comptes
3- Renovació de la junta
4-Precs i preguntes.

ESPRIU-500


CONCERTS DE L’ESCOLA DE MÚSICA PER SANTA CECÍLIA
El passat dilluns 23 de novembre l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols va celebrar la diada de Santa Cecília (patrona de la música), amb un concert al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer. Hi van actuar els alumnes que el curs passat van fer l’examen de pas de grau,, que van rebre un diploma, i la coral de Formació Bàsica, el grup de vent infantil i l’orquestra de corda infantil de l’Escola que varen mostrar els seus interessants progressos.

500 ESCOLA

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA A LA CASA IRLA
-Dissabte, 28 de novembre, 21:00 h. concert de Txus Pareras (Palafrugell/ Cançó d’Autor) & Nasiré (Banyoles/ Folk/ Rock indefinit.
-Diumenge, 29 de novembre a les 17:00 h. Concert de Rivulets (Denver Co. USA/ Indie Rock)
Accés gratuït, donació Voluntària.

500 RIVULETS

 

SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ A ESPORTISTES GANXONS
La Diputació de Girona ha subvencionat els joves esportistes locals Joel Cañadas i Jordi Ritz. L’ajut s’emmarca en el projecte A4 de suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins d’esports individuals. Les modalitats subvencionades han estat motocross (en el cas de Joel Cañadas, nascut al 2007), i golf (en el cas de Jordi Ritz, nascut al 2002).
Darrerament Sant Feliu de Guíxols ha estat testimoni de diferents triomfs esportius, tant a nivell català com estatal, i l’ajuda de les diferents institucions és també important per als èxits en l’esport.

500 JOEL

El més llegit

I després