I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MIREIA BORREGO CREUA L’ESTRET DE GIBRALTAR NEDANT
La ganxona Mireia Borrego (Club Aquàtic Xaloc) ha aconseguit realitzar l’ambició repte que es va proposar de fer una travessia nedant de l’Estret de Gibraltar amb sortida des de Tarifa (Espanya) i amb arribada a Punta Cires (Marroc), una distancia que comptava que seria d’uns 16 Km. superant els corrents i les dificultats de la zona però com indica en un post publicat en el seu perfil de Facebook, es va allargar: “Somni fet realitat!!!! El que havien de ser uns 17 o18 kms amb unes 5,30h, s’ha convertit en 24 km i 6’30h amb corrents i onadetes. He patit però disfrutant moltíssim!!! Molt i molt feliç!!!! 1000 Gràcies a tots per el vostre recolzament! creuar l’Estret en 6 hores i 38 minuts!”.
Mireia Borrego es va anunciar a través d’Apontoque, una plataforma especialitzada en crowdfunding esportiu per poder realitzar el seu propòsit aconseguint els 1.800 euros que li ha costat finançar la seva exitosa aventura.

500 Mireia

 

INICI DE TEMPORADA DE “LÍNIA AMB L’ALCALDE”
El proper dijous, 24 de setembre, a partir de les 12 del migdia, tornem a posar en antena el programa “Línia amb l’alcalde”, on els oients poden plantejar els suggeriments i preguntes directament a l’alcalde, Carles Motas, a través del telèfon 972821803. També es posa a l’abast dels ciutadans el Facebook “Línia amb l’Alcalde a Ràdio Sant Feliu” on es poden plantejar les preguntes que es contestaran per antena en el mateix programa.

500 LINIA ALCALDE

CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA, NOVA ETAPA, NOUS TAVERNERS
Fa pocs mesos es va produir un canvi en la direcció de la Casa Irla on Manel Gorro, amb el suport de Geòrgia Linares, va substituir a Joan Casamitjana en la gestió de l’equipament amb la intenció de donar un nou enfocament en la gestió i programació.
Fa unes setmanes transcendia que hi havia un empresari irlandès, Kevin Abbott disposar a regentar i a donar continuïtat a la taverna de Cas Romagué.
Abbot ha regentat darrerament la taverna l’Àncora de la Plaça del Mercat un amb el suport d’Agus Segura (Atzavara), han estat oferint una llarga temporada estable de música folk de caràcter internacional que ha tingut un destacat seguiment.
El dimarts, 22 de setembre, a les 21:00 h. es fa la inauguració de la Taverna Cas Romagué de la Casa Irla amb la presencia de la cantant i compositora de folk americà, Michelle Shoched a més del convidat especial Lach, padrí de l’antifolk. Accés gratuït.

BYRON BAY, AUSTRALIA - APRIL 25: Michelle Shocked performs on stage during day five of the Bluesfest Music Festival at Tyagarah Tea Tree Farm on April 25, 2011 in Byron Bay, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images) *** Local Caption *** Michelle Shocked;


VISITES ESCOLARS A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols espera la visita de prop de dos milers d’alumnes a partir de dilluns, 21 de setembre, dia en què comencen les visites escolars a l’exposició Barcelona-Paris-New York. D’Urgell a O’Keeffe. Col·lecció Carmen Thyssen. Els professors dels centres educatius han assistit, prèviament, a una presentació específica per a docents impartida per Pilar Giró, comissària de la mostra.

500 THYSSEN_

MICROESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
Des d’aquest dissabte i diumenge, a les 9:30 h. l’Assembles Local de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro disposarà d’un microespai de tres minuts a la nostra emissora, el contingut del qual es basarà en la difusió de l’activitat de l’assemblea on destaca la participació dels més de 100 voluntaris amb què compta l’entitat que, precisament, rebran un merescut homenatge el proper dissabte, 26 de setembre a les 11 del matí a la seu de la carretera de Girona, obert a tothom.
El primer programa el presenta el nou president, Jordi Roca, que fa vuit anys que forma part de l’entitat, set dels quals com a vicepresident, i que substitueix a Joan Maura que va ostentar la presidència durant dotze anys.

500 CREU ROJA

 

ES PRORROGA L’EXPOSICIÓ DE TORRENT BUCH
L’exposició del centenari del destacat pintor ganxó Josep Torrent Buch, que durant tot l’estiu ha rebut milers de visites a la tercera planta del Monestir de Sant Feliu es prorrogarà fins a finals d’octubre malgrat que el període prefixat era del 7 de juny fins el 13 de setembre.
L’Any Torrent Buch, i en concret aquesta exposició anomenada “Torrent Buch, entorn creatiu”, ha permès als ganxons i als visitants conèixer en profunditat el tarannà i la trajectòria del “pintor de la Costa Brava” i als forasters comprovar la creativitat d’un dels representants del destacat col·lectiu de pintors amb què va comptar Sant Feliu de Guíxols a mitjans del segle passat.

500 TORRENT BUCH

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 19 de setembre
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 H. Benjamí B – Quart
10,00 h. Prebenjamí C – Palafrugell
11,15 h. Alevi A – Cassà
11,15 h. Aleví D – Fornells
12,30 h. Cadet B – Tordera
16,00 h. Cadet A – Tordera

Pavelló Municipal La Coxera
Club Bàsquet Sant Feliu
16,00 h. Cadet Masculí B – Vic
17,30 h. Cadet Masculí A – Vic
19,00 h. Junior Masculí B – Torroella

Pavelló Carles Nadal i Cosp
17,00 h. Club Guíxols Futbol sala A – amistós
19,00 h. Club Guíxols Futbol sal B – amistós

Diumenge, 20 de setembre
Camp de Futbol Josep Suñer
17,00 h. AD Guíxols B – Catalonia
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
11,15 h. Benjamí D – Quart
11,15 h. Prebenjamí B – Quart
12,30 h. Infantil B – Base Empordanet
17,00 h. Vilartagues cf – Calonge

500 basquet

 

El més llegit

I després