I després

LES PAHS ALS JUTJATS DE TOT CATALUNYA

Compartiu aquesta història

El passat dimecres, 16 de setembre, les PAHs de tot Catalunya, en una acció coordinada, van presentat escrits als jutjats per paralitzar de forma immediata tots els desnonaments. Al mateix temps, van entregar cartes als jutges degans per demanar-los que apliquin als seus jutjats la ILP contra l’emergència habitacional i la pobresa energètica (llei 24/2015 del 29 de juliol) i que per tant aturin els desnonaments de famílies vulnerables.
Després d’aconseguir que el Parlament de Catalunya, en una jornada històrica, aprovés el passat 23 de juliol, per unanimitat la ILP Habitatge, “ara posem tota la nostra energia per tal que la nova llei s’apliqui. Es per això que des d’inicis de setembre hem engegat una campanya de contactes i de pressió per tal de fer complir la ILP. Tant la Generalitat com els Ajuntaments tenen una gran responsabilitat a l’hora de fer que aquesta nova llei sigui una realitat. Perquè així sigui, caldrà molta formació/informació, però sobretot molta diligència a l’hora d’aplicar-la”.
La PAH de Sant Feliu de Guíxols, en el marc d’ aquesta acció col·lectiva en la qual hi va participar, va presentar un escrit per demanar que s’aturi el desnonament previst per el 7 d’octubre a les 13h, d’una senyora i el seu fill, els dos amb discapacitat i en situació d’extrema vulnerabilitat.

El més llegit

I després