I després

6 NOTÍCIES, 6 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

BONA ACTUACIÓ DEL EQUIP XALOC AL TRIATLÓ DEL PRAT
El passat diumenge 1 de maig el Club Aquàtic Xaloc va participar al Triatló per Equips que se celebrava al Prat de Llobregat. L’equip amb que va participar el club ganxó estava format per Rafa Guerrero, Josep M Olivé, Jordi González, Marc Roura i Manolo Villalba.
Els 750 m de natació van estar força durs ja que l’aigua estava molt freda i moguda, als 20 km de bici van fer molt bons relleus i els 5 km de cursa a peu van aguantar un bon ritme obtenit així el 25è millor temps, amb 1h 11m 18s, dels 72 equips participants.

triatlo2
UP THE ROSES DE BARCELONA TAMBÉ RECORDEN EN BRUNO

Fa una setmana que els integrants de l’Scooter Club Manresa realitzaven una protesta davant dels jutjats de Manresa mostrant-se contraris a l’arxivament del cas del conductor que va provocar la mort del motorista i disc-jockey ganxó quan es dirigia amb un grup de companys a la trobada d’scooters de Manresa.
Aquest cap de setmana, en la trobada celebrada a Barcelona pel club de “vespes” de noies “Up The Roses”, ha estat present mitjançant la pancarta reivindicativa tant al carrer com en el final de festa.

bruno x 2
JOSEP M ALEJANDRE TORNA A “LA RIERA” DE TV3

El periodista i actor cerverí/ganxó, Josep Maria Alejandre ha anunciat en el seu perfil de Facebook que torna a intervenir a la sèrie de TV3 La Riera: “Aquest mes de maig torno a “la Riera”. Aquest dilluns el primer capítol en el que apareix l’Emili Llobera. Feliç de poder treballar amb tants bons professionals”.
D’altra banda el cineasta català Aleix Buch ha aconseguit 2 premis Awards en el seu debut amb el curtmetratge “Hope” en el Virginia International Film Festival USA al millor muntatge i millor thriller on els protagonistes són Júlia Molins i Josep M. Alejandre.
13096013_10207473217646047_709277934876297597_n

 

4 TALLERS A LA BIBLIOTECA DE LA DRA. ROSÀNGELA BERTRAN
La Dra. Rosàngela Bertran és una coach d’èxit i també la primera coach a l’Estat Espanyol de Tapping per al Benestar. Ofereix durant aquest mes de maig a les 19h de la tarda, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, una sèrie de tallers interactius. Dimarts 3 de maig, taller sobre l’amor. Dimarts 10 de maig, taller de celebració. Dimarts 17, taller de reconeixement per a premsa local. I el dimarts 24 de març, taller de visió d’èxit. A partir de la seva formació de coach i experiència de professora, la Rosàngela farà entrar en un procés que va des de l’amor a nosaltres mateixos fins a la natural donació d’amor. Les 4 vessants de la celebració amb exercicis de la gratitud, el reconeixement, l’amor a si mateix i a la vida i l’aceptació amb acollida de positivitat. El reconeixement, que té dues vessants clau, la d’identitat i la d’agraïment. I la teva visió d’èxit, definir-la i escriure-la amb un detallat exercici guiat per a totes les àrees de la teva vida.

rosa_bertran

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
-Dimecres 4 de maig, 20:30 h. : THE ORIONS (Israel, surf) & THE CRAZIES (Palafrugell, surf).
– Divendres 6 maig, 21:00 h.: ALONDRA GALOPA (Granada, indie pop)
– Dissabte 7 de maig, 21:00 h. : SIMON KEMPSTON (UK, folk)
– Diumenge 8 de maig, 17:00 h. : PERE VILANOVA (Bcn, cantautor)
Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.

500 IRLA
NOTA DE PREMSA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA ANC
Aquests últims dies hem vist com els atacs de la maquinària de l’Estat espanyol no s’aturen. El TC ha declarat inconstitucional l’impost sobre les centrals nuclears, aprovat pel parlament de Catalunya; ha tombat la llei catalana contra el “fracking”; i, per altra banda, el govern espanyol ha recorregut part de la llei contra els desnonaments i ha suspès la llei catalana de professions de l’esport, entre d’altres. Però de tots aquest fets en destaca, per ser d’una sensibilitat extrema i afectar a les necessitats més bàsiques de moltes famílies, la suspensió del Decret 6/2013 de pobresa energètica.
L’ANC es posicionarà sempre al costat del Parlament, de les entitats socials i de totes aquelles famílies que pateixen les conseqüències dels talls d’energia i de les limitacions d’accés a l’habitatge.
Per aquest motiu, des de Guíxols per la Independència, oferim el nostre suport i la nostra adhesió a totes les campanyes i mobilitzacions que s’organitzin en aquest sentit per part de l’Observatori DESC, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Catalunya (PAH) i de les entitats veïnals, socials i ecologistes de l’Aliança Contra la Pobresa Energètica.
Guíxols per la Independència
Assemblea Nacional Catalana
guixols@assemblea.cat
ANC2

 

El més llegit

I després