I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FESTA DE SANT AMANÇ
Aquest diumenge, 2 de novembre l’Associació Ardenya Patrimoni i Natura, organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Festa de Sant Amanç amb el següent programa d’activitats:
09,00 hores. Inscripció participants concurs pintura ràpida.
10,00 hores. Sortida per descobrir els entorns de Sant Amanç (temps aprox. 2 hores).
13,00 hores. Vermut i encesa de focs per coure el dinar.
15,00 hores. Cafè per a tothom i sorteig d’aquarel·la cedida per l’artista ganxó Néstor.
17,00 hores. Lliurament premis concurs de pintura.
Les pintures restaran exposades dins l’ermita fins a finalitzar el lliurament de premis. Demostració màquines de vapor en miniatura. Enlairament de coloms missatgers Animació amb música de flauta i tamborí. Hi haurà taules i cadires per a qui vulgui quedar-se a dinar a l’ermita.

DESCALS 500

 

ARRANJAMENTS DE VIES AFECTADES PER LES ARRELS
Aquest dilluns 27 d’octubre és previst que comencin les obres d’arranjament de via pública afectada per arrels dels arbres. Les obres les executa l’empresa MIRFER. Es preveu que el termini d’execució total d’aquestes obres sigui d’unes 5 setmanes. Els carrers on es preveu actuar són: Nansaire, Francesc Macià, Armallader, Avgda. Sant Elm, Dr. Fleming, Pineda Fosca, Mestre d’Aixa i Llevant. I començaran per la banda est del municipi (Armallader, Nansaire, Francesc Macià,…) per finalitzar pel costat oest (zona Sant Elm).

ARRELS 500

 

DISSABTE, MERCAT ECOLÒGIC AL PUIG
El proper dissabte 1 de novembre de 9 a 14h, Mercat ecològic i artesanal a la Plaça del Puig amb productes ecològics com mel, fruites, verdures, embotits, ous, formatges… així com bijuteria, roba infantil pintada a mà, i un munt d’activitats per a tota la família.
El programa per aquest dissabte és el següent:
11.30h: Espectacle itinerant amb la cia. Mestumakats, uns verdurers molt animats faran una cercavila fins aquest mercat amb de l’espectacle a la Rambla Vidal cruïlla c/Major i es pujarà fins la Plaça del Puig.
12.00h: Xerrada “Els condiments i herbes medicinals” i tast de menjar ecològic, a càrrec de la nutricionista MªPilar Anguita. A la plaça del Puig la mainada podrà descobrir jocs d’arreu del món fets amb productes naturals.

PUIG 500

 

DISSABTE FIRA D’ARTESANIA A CASA IRLA
Aquest dissabte, 1 de noviembre, des de les 10 i fins les 19 h., a la Casa Irla se celebrarà una Fira d’artesania i reciclatge en col·laboració amb la Fundació Vimar.
Es tracta d’una fira d’articles de decoració per a la llar, fets a mà i amb materials reciclats. On hi serán presents artesans de la fusta, costura, pintura, disseny i on s’hi celebraran tallers de reciclatge. Més informació trucant a la Casa Irla al telèfon 972 11 74 39 o bé al web: https://sites.google.com/site/casairla/

casa irla 500

EXPO DE L’ESCOLA DE BELLES ARTS
Continua la campanya d’exposicions de diversos artistes i col·lectius al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que torna a ser la principal sala després del tancament provisional de les de l’antic hospital arrel de les obres de la teulada que s’estan portant a terme.
Des d’aquest dilluns, 27 d’octubre i fins el 9 de novembre, s’hi pot contemplar una exposició de pintura dels alumnes de l’Escola de Belles Arts que es pot visitar de dilluns a dissabte 10 a 13 h i de 16 a 19 h. i diumenge de 10 a 14 h. Accés gratuït.

BELLES ARTS 500

 

ANNA ROIG FA UN CAFÈ AMB ELS SEUS SEGUIDORS
La cantant Anna Roig va fer un cafè amb els seus seguidors el passat 25 d’octubre, quatre hores abans de fer el concert al teatre auditori Narcís Masferrer, on va presentar el seu últim disc. La cantant, amb la trobada amb els seguidors, va explicar detalls de com composava les cançons, d’on provenia la seva força creativa, dels anys a França, de com va sorgir la banda i va desvetllar alguns dels trets més destacats del concert de la mateixa nit.
Va explicar també que veia Sant Feliu de Guíxols i la seva platja com una invitació al relaxament i en va admirar la bellesa.
De mare francesa i ella vivint al Penedès, la pregunta d’un dels assistents era obligada: ¿xampany francès o cava català del Penedès? La resposta, la segona, encara que va argumentar “m’agrada la qualitat, per tant, no renuncio a res”.
A la nit, el teatre auditori Narcís Masferrer va ser una festa musical.

ANNA ROIG 500

 

CRÒNICA DE CAMPIONAT DE TAEKWONDO
El passat 19 d’octubre es va celebrar al pavelló de la Mar Bella, a Barcelona, el Campionat Infantil de Tècnica de Catalunya. Hi van participar més de 1000 taekwondistes entre 7 i 14 anys. El Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu, va presentar un equip de 4 taekwondistes, que van obtenir uns bons resultats:
Ricardo Ambel Naranjo va participar en la categoria de 11 i 12 anys i, tot i que era la seva primera vegada, va entrar a la final assolint el 6è lloc.
Raul Luque Craciun va participar en la categoria de 9 i 10 anys, també era la seva primera vegada, va entrar també a la final. Tot i que anava tercer els nervis el van trair i no va poder pujar del en 8è lloc.
Guillem Pujol Muñoz va participar en la categoria de 9 i 10 anys, tot i que la tècnica no és la seva modalitat va aconseguir entrar a la i va quedar en 7a posició.
Ivon Garcia Corts va participar en la categoria de 9 i 10 anys, va tenir moltes dificultats per preparar el campionat. Malgrat això va treure el màxim rendiment possible. Va obtenir el 3r lloc en individuals i medalla de bronze, en trios, aconseguint també pujar al podi en 2n lloc assolint la medalla de plata.

TAEKWONDO 500

 

 

 

 

 

El més llegit

I després