I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ URBANÍSTICA DEL PLA DE BARRIS
Aquest dimarts dia 10 de maig tindrà lloc la comissió urbanística i social de Pla de Barris.
Es portarà a terme a l’Edifici els Safaretjos, situat davant de la Plaça del Puig, de 2/4 de 21h a les 22h.
Amb el següent ordre del dia: 1) Benvinguda i presentacions 2) Estat de la pròrroga de Pla de Barris 3) Estat de la contractació de les obres del c/St. Martirià 4) Estat de les subvencions locals (convocatòria 2016 per projectes 2015) 5) Convocatòria 2016 subvencions locals per projectes 2016 6) Qüestions de les associacions de veïns/es 7) Precs i preguntes 8) Cloenda

500 PLADEBARRIS

 

PRÒXIMA SORTIDA DELS AMICS DEL MUSEU
L’Associació Amics del Museu ha organitzat una sortida pel 28 de maig per a la qual es pot fer la reserva. Es tracta d’una sortida a Peralada, al seu Castell, aprofitant l’exhibició de part de la seva col·lecció de Quixots dins les celebracions del 400 anys de Cervantes.
Compta amb una biblioteca amb més de mil exemplars de diferents edicions de la novel·la del Quixot. També tenen disposen d’una mostra de peces de vidre (gerres, ampolles, gots i altres atuells) de les més importants de Catalunya.
També s’accedirà a la capella del Carme i als jardins del Castell i abans de dinar visita al Museu de la Vila, amb el claustre romànic de Sant Domènec. I havent dinat visita a Castelló d’Empúries on es visitarà l’Ecomuseu de la Farinera i la basílica de Santa Maria. Totes les visites comptaran amb guies locals. Informació al telèfon 972821575.

500 PERELADA

 

EXPOSICIÓ DE PAU MORALES A LA CASA IRLA
El proper dia 14 de maig a les 19 h es portarà a terme la inauguració a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols de l’exposició de pintura de Pau Morales. L’exposició que porta per títol “Colors i músics”, s’allargarà fins al proper 10 de juliol.
Pau Morales, (Girona,1977) ha fet exposicions a nivell nacional i internacional ( Barcelona,Terrassa, Leon, Irlanda, Roma, Montreal…), sent el jazz el tema que més ha treballat tot i que també n’ ha tocat d’altres (paisatge, graffiti, retrat, floral…).
A part de la pintura treballa altres camps com la il·lustració, el còmic, l’escultura o la videoanimació.
Cantant i guitarrista que ha realitzat performances on combina el cant i la pintura en directe.
En aquesta exposició tenim una mostra amb pintura fresca de colors vius que transmeten l’energia de la música. Entrada lliure.

Pau_Morales2

 

INFORMACIÓ SOBRE LA PREINSCRIPCIÓ 2016-2017 DELS INSTITUTS SANT ELM I SANT FELIU
En relació a la preinscripció del curs 2016-2017, a l’Institut Sant Feliu de Guíxols portes obertes el dimarts 10 de maig a les 19 hores pels futurs alumnes de batxillerat i a les 20h. pels de Formació Professional i l’Institut Sant Elm convida a assistir a la sessió informativa sobre el Batxillerat, que es portarà a terme al mateix centre el proper dimecres 11 de maig a les 19h de la tarda pels futurs alumnes de batxillerat.
Per la preinscripció de Batxillerat el termini per presentar la sol·licitud: del 18 al 25 de maig de 2016 (la documentació es pot presentar fins al 27 de maig de 2016). Publicació de les llistes d’alumnes admesos: 4 de juliol de 2016.
Per la preinscripció de cicles formatius:
Grau Mitjà
Termini per presentar la sol·licitud: del 18 al 25 de maig de 2016 (la documentació es pot presentar fins al 27 de maig de 2016). Publicació de les llistes d’alumnes admesos: 4 de juliol de 2016.
Grau Superior
Termini per presentar la sol·licitud: del 25 de maig a l’1 de juny de 2016 (la documentació es pot presentar fins al 3 de juny de 2016). Publicació de les llistes d’alumnes admesos: 4 de juliol de 2016.

500 IES

 

EL XALOC NECESSITA VOLUNTARIS PEL TRIATLÓ DEL 14 DE MAIG
El Club Aquàtic Xaloc demana col·laboració de voluntaris i voluntàries, al Triatló 2016 per portar a terme amb èxit aquest important esdeveniment esportiu que se celebrarà el 14 de maig. Es pot triar l’horari i cal apuntar-se a través d’un formulari que contempla els diferents torns, en algun dels quals, les places són limitades. Tota la informació, els torns, i les formes d’inscripció com a voluntari/-ària són en aquest enllaç: http://www.clubaquaticxaloc.com/ca/triatlo/voluntariat-trialto

500 TRIATLÓ

 

REFORÇ POLICIAL A LA COSTA INSUFICIENT
Interior reforçarà les comissaries de Sant Feliu de Guíxols, Roses i Blanes de cares a la temporada d’estiu amb, com a mínim, una trentena d’agents. Els sindicats diuen que, a la pràctica, el que fan és cobrir vacances d’altres agents i, per tant, és insuficient, segons informa Ràdio Girona Cadena SER.
La de Blanes és una de les 5 de Catalunya que més efectius de reforç rebrà. S’hi desplaçaran una quinzena d’agents, a més dels voluntaris.
És el doble dels que es destinaran a Roses i Sant Feliu de Guíxols, les altres dues comissaries que es reforcen a les comarques de Girona.
Els sindicats asseguren que aquesta previsió és un nyap perquè depenen dels agents que, voluntàriament, canvien de comissaria sense cap incentiu i, segons Josep Miquel Milagros, Portaveu del sindicat USPAC, són molt pocs.
Milagros diu que aquest reforç no compensa l’augment de població que reben aquests municipis durant la temporada turística i recorda que, molts agents, el que fan és cobrir vacances d’altres. Això vol dir que, a la pràctica, les comissaries tenen els mateixos agents.

500 MOSSOS

El més llegit

I després