I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TALLS DE CIRCULACIÓ PER LA CELEBRACIÓ DEL TRIATLÓ DE DISSABTE
Aquest dissabte 14 de maig el Club Aquàtic Xaloc organitza la 27ena edició del Triatló de Sant Feliu de Guíxols, prova que provocarà que el trànsit quedi tancat des d’El Corsari fins al teatre des de ¾ de 3 de la tarda fins les 7 del vespre. També afectarà a una part de la carretera de Tossa, concretament fins la urbanització Rosamar, on s’haurà d’accedir per Tossa o per Sant Grau.

500 TRIATLÓ

 

PREINSCRIPCIONS DE L’ESCOLA D’ADULTS
Des de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols s’informa a les persones interessades que les dates per anar a fer la preinscripció pel proper curs 2016/2017, són les següents: 20, 21 i 22 de juny, de 17 a 20 hores i 23, 27 i 28 de juny, de 10 a 13 hores. Cal portar fotocòpia DNI i dues fotografies recents També cal tenir en compte que caldrà anar a confirmar la matrícula entre el 2 al 9 de setembre.

500 EADULTS

 

ELECCIONS PER ESCOLLIR NOU SECRETARIAT DE L’ANC
En l’Assemblea General de l’ANC, celebrada el passat dia 17 d’abril de 2016 a Manresa, es va acordar convocar eleccions per escollir el nou Secretariat Nacional que substituirà el Secretariat actual per al proper dissabte 14 de maig de 2016.
A Sant Feliu de Guíxols es constituirà una taula electoral a la seu de Guíxols per la Independència, a les Galeries Sant Joan, local 13, de Sant Feliu de Guíxols, que recollirà els vots dels membres de ple dret adscrits a les territorials de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro, en horari de 10 a 14 hores.
Informació d’interès detallada en el següent ARXIU ANC

ANC

 

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER-E
Guíxols des del Carrer-E lamenta profundament que el govern en funcions del PP impugni una llei que protegeix a milers de ciutadans i, en aquest sentit, entén que els alcaldes estan obligats a fer el màxim possible per garantir els drets fonamentals de la ciutadania i vol que el govern municipal defensi les polítiques contra la pobresa energètica i l’emergència habitacional: NOTA DE PREMSA

500 TC

 

NOTA DE MOVIMENT D’ESQUERRES-MES
Nota del Grup Municipal Moviment d’Esquerres-MES en referència a un dels punts que es va presentar en un ple anterior referent a la implantació del nou sistema en els trasllats de l’empresa pública encarregada de gestionar i donar resposta a les demandes d’assistència d’urgència i emergència sanitària a la zona: NOTA DE PREMSA MES

500-AMBULÀNCIA

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
-Dijous 12 de maig, 21:00 h OPEN MIC (Mocro Obert). Vine a cantar les teves cançons!
-Divendres 13 de maig, 21:00 h. : NADIA REID (Nova Zelanda, nou folk)
– Dissabte 14 de maig, 21:00 h. : GRATEFUL BLUES BAND (Girona, blues, presentant el nou disc Waitin’ No Mo’)
– Diumenge 15 de maig, 17:00 h. : PHIL RIZA (França, blues folk)
– Dilluns 16 de maig, 21:00 h. : GEOFF FARINA (Boston, USA, folk, ex-Karate)

500 IRLA

 

C.E. DOJO AL CAMPIONAT CIUTAT DE L’HOSPITALET
Dissabte es va celebrar el campionat de karate “Ciutat de l’hospitalet” amb 400 competidors de Catalunya i Aragó, entre ells el C.E.Dojo Sant Feliu amb 2 competidors dos a la categoria junior de marró i negre (Lidia Mora i Than Son Oliver), un a la categoria cadet (Victor Martínez) a la categoria marró i negre i una a la categoria juvenil blau (Aida Martínez).
Tots van realitzar uns excel·lents combats a la categoria kumite (combat) lluitant contra competidors d’alt nivell aconseguint bons resultats i obtenint una merescuda medalla.
Al campionat es va realitzar també una exhibició de reivindicant els drets de les dones i es va llegir un manifest contra la violència de gènere. Hi participaven 200 karatekes.

500 DOJO

El més llegit

I després