I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DISSABTE SE CELEBRA EL CARNAVAL D’ESTIU
Aquest dissabte està prevista la celebració del Carnaval d’Estiu a Sant Feliu, la sortida de la quan està programada per les 20:00 h. amb sortida des de l’estació d’autobusos.
Fa unes hores que s’ha celebrat una reunió per tal de decidir si s’hauria de suspendre , ateses les males perspectives que avancen els serveis meteorològics, però es va decidir no tirar endavant i, d’entrada, es confirma la celebració amb la participació de 16 colles i gairebé un miler de participants de les següents formacions: Sr. Donaire, Frikis, Festuks, Petardas, Tramuntana, Esponges, Mecs & Gresca, Esventats, Quatre gats, Drink Team, Torrats, Golfos & Gracs, Esperits, Uuhquexungu!!, Ben parits, Kintus i Penya G. la rua del carnaval d’estiu. Agrair-vos, una vegada més, la vostra col·laboració i implicació.
Al voltant de les 22.00 h. s’ha programat un sopar entre els participants a la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta.

500 carnaval

 

DESCOMPTE DEL 20% EN ENTRADES DEL FESTIVAL PORTA FERRADA
La direcció del Festival de la Porta Ferrada ha informat que porta a terme una promoció excepcional del 20% de descompte en entrades pels següents concerts:
16/08/2015 – Espai Port – La màgia de la veu. 22.30h
18/08/2015 – Espai Port – Spandau Ballet (últimes entrades) 22.30h
19/08/2015 – Espai Port – Ainhoa Arteta 22.30
20/08/2015 – Monestir – Ignasi Cambra
Condicions:
-El descompte del 20% s’aplica als espectacles que es fan la darrera setmana del Festival
-S’han de comprar necessàriament a la Taquilla del Teatre Narcís Masferrer
-Aquest Dissabte, 15 d’agost de 18 a 21 i diumenge, de 11 a 14h.

500 SPANDAU

 

 

ASFALTAT IMMINENT ALS CARRERS IRIS I ADÉN
Els carrers Iris i Adén seran asfaltats en pocs dies. Segons informen des de l’Ajuntament, es treballa amb la previsió d’entre la setmana vinent o la següent a tot estirar. Es tracta de dues de les obres que portaven també un retard considerable sobre el calendari, i que el Govern municipal actual mira de redreçar-ne el compliment. L’alcalde, Carles Motas, i el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, han visitat aquest divendres l’estat de les obres i han anat informant els veïns sobre els possibles terminis.
500 IRIS
ACCÉS LLIURE A LA PLATJA DE CANYERETS
L’Ajuntament recorda que, després de l’acord assolit l’any passat entre el consistori i la comunitat de propietaris de la urbanització Rosamar, de Santa cristina d’Aro, tots els guixolencs que vulguin accedir a la platja de Canyet (Canyerets), que pertany a Sant Feliu de Guíxols, tenen l’accés lliure i gratuït a la urbanització mostrant el DNI.
En l’acord hi consta que l’Ajuntament guixolenc es continuarà fent càrrec del manteniment i els serveis de la seva platja i l’aigua de les dutxes l’abonen al 50% entre la comunitat i el consistori ganxó.
Aquest sistema de pagament per accedir a la urbanització se sol realitzar des del cap de setmana anterior a la revetlla de Sant Joan fins els volts de la Diada de l’11 de setembre.

500 CANYERETS

 

FIRA D’ARTESANS I BROCANTERS
Aquest diumenge dia 16 d’agost, Fira de productes artesanals als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, durant tot el dia amb una gran varietat de productes: bijuteria amb diferents materials, davantals i samarretes amb estampacions, roba i complements infantils, xals, cabassos, cosmètica natural i herbes, a més d’embotits, conserves i formatges d’elaboració pròpia.

500 brocanters


DARRERA VISITA TEATRALITZADA AL MONESTIR
Voleu endinsar-vos en el dia a dia dels monjos benedictins? Heu pensat mai en agafar el hàbits i entrar com a monjo novell en un monestir? Ara ho podeu fer de la mà d’un antic monjo del Monestir, que torna del passat per introduir-nos en els horaris, treballs i espais de l’històric monestir de Sant Feliu de Guíxols. Activitat adreçada a tots els públics. Data: 22 agost a les 19.00h. amb places limitades al preu de 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït), cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme i recepció del Museu, al Telèfon: 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

500 MONESTIR

 

 

 

El més llegit

I després