I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

COMENÇA LA PROMOCIÓ DEL TURISME FAMILIAR
Segons informava dimecres l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, en el seu butlletí dirigit a professionals del sector, “Sant Feliu de Guíxols ha obtingut el segell DTF (Destinació de Turisme Familiar) amb 36 establiments del municipi certificats, entre allotjaments turístics, restaurants i establiments d’oferta d’oci i lleure. El municipi disposa de zones i clubs infantils, de recursos naturals com ara el Parc de les Dunes de Sant Pol i les muntanyes de l’Ardenya, i ofereix la possibilitat de practicar busseig, immersió, BTT i cicloturisme. També destaca el seu patrimoni lligat al mar i una oferta cultural reconeguda com el Festival de la Porta Ferrada i l’Espai Carmen Thyssen, amb propostes dirigides al públic infantil. A tot això, cal afegir una variada oferta de lleure i gastronòmica amb restaurants de típica cuina catalana i marinera.

500 TURISME FAMILIAR

 

PREMIATS PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS
L’Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols informa que ja hi ha guanyadors del sorteig “Omple l’olla de galets” del sorteig que es va portar a terme al llarg de tota la campanya de Nadal. Els afortunats han estat Antoni Vilà Romaní i Teresa Cruañas i Puig, de Sant Feliu de Guíxols que s’han emportat una panera, lliurada per la presidenta de l’entitat, Marián Bretones, plena de productes dels establiments associats.
També anuncien que “La Botiga al Carrer” se celebrarà el 21 de febrer, en què hi participaran una cinquantena d’establiments i on hi participarà un contacontes en les activitats paral·leles destinades als més petits.

500 ACCC

 

MARC CROSAS EN UN PROGRAMA DE TV DE DIVINITY
El passat dilluns el canal de la TDT Divinity, va emetre el programa de reporter “Qué hago yo aquí” que mostrava el recorregut de la presentadora per les ciutats, on hi habiten ciutadans espanyols, més violentes de Mèxic com Monterrey, Ciudad Juárez, Chiuaua, etc. on el futbolista ganxó, Marc Crosas, viu a Torreón i milita en l’equip de la màxima categoria de “Los leones Negros” de la Universidad de Guadalajara. Crosas, que viu en una urbanització de la ciutat, va declarar que se sentia segur, malgrat que fins i tot hi havia hagut un tiroteig a l’estadi, tot recordant que ja havia jugat a Rússia on la violència també forma part del dia a dia. Va coincidir l’enregistrament amb la presència de la seva mare, Maria Luque, que va dir que després de la visita estava més tranquil·la, referint-se a la seguretat del seu fill.

CROSAS 1

 

MÉS INCULPACIONS PEL 9N A SANT FELIU
Un centenar de persones ja han registrat el document d’autoinculpació al jutjat de guàrdia de Sant Feliu i han respost a la crida que fa l’Assemblea Nacional Catalana després de l’admissió a tràmit de la querella contra el president Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau.
En la primera convocatòria varen ser 85 persones de Palamós, Calonge, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, sumant la quinzena d’aquesta segona tongada del passat dilluns . La campanya d’autoinculpacions és un acte per donar suport als càrrecs acusats de desobeït al Tribunal Constitucional espanyol i tot i que cal registrar el document i presentar el DNI, “és una simple acció de protesta i no constitueix cap delicte”. Es pot fer de manera individual i en horari dels Jutjats. Més informació: http://autoinculpacions9n.assemblea.cat. Notícia TVCB: http://goo.gl/WHT8IV

GXI

 

ARTICLE DEL SÍNDIC DE GREUGES DE SANT FELIU
Com és habitual l’Oficina del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, ens adreça escrits puntuals en els quals hi consten els acords, comunicats, articles, manifests i altres qüestions d’interès general. En aquest cas és amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, celebrat el passat dimecres, labor específica que figures com la del Síndic està realitzant a la nostra ciutat. Podeu llegir la totalitat de l’article prement en el següent ARXIU

500 SINDIC

 

NOVA EXPOSICIÓ DE GERARD MAS A BCN
El passat dijous al vespre l’escultor ganxó, Gerard Mas va inaugurar la seva nova exposició individual a la galeria 3 Punts, al carrer Enric Granados, 21 de Barcelona, que restarà oberta fins el 14 de març. Es tracta d’una nova oportunitat de mostrar l’evolució del jove artista amb les seves peces singulars que no deixen indiferent a l’espectador.
Segons declarava dijous Joan Alfons Albó a la nostra emissora, l’Ajuntament té la intenció de fer aparèixer figures, segurament de bronze, de diversos personatges de la ciutat com Gaziel, Juli Garreta i un altre de més contemporani com Josep Albertí. De moment es contempla de Gaziel a la barana de mar la qual, si propera el projecte, la realitzaria aquest escultor que a hores d’ara ja compta amb un gran prestigi entre els escultors catalans.

500 MAS

 

El més llegit

I després