I després

XALOC I TENNIS, MÉS RECURSOS PEL 2015

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu inclourà en el pressupost del 2015 una partida de 15.000 euros destinada a l’Aquàtic Club Xaloc i es farà càrrec de les inversions a les pistes de tennis i pàdel del Club Tennis Guíxols a la zona de Mascanada.
L’alcalde, Joan Alfons Albó argumentava a la nostra emissora les raons que han impulsat a l’equip de govern per prendre aquesta decisió: “Hi ha una sèrie de clubs esportius que gaudeixen de les instal·lacions esportives municipals de manera que, entre tots els ciutadans paguem la consergeria, fem el manteniment i les inversions. Però en aquests dos casos no es dóna aquesta circumstància i s’estableix un greuge comparatiu. L’Aquàtic Club Xaloc, per fer ús de la piscina ha de pagar una quantitat de diners anuals i el Club Tennis Guíxols malgrat que no paga lloguer, atès que es tracta d’una concessió demanial, sí que ha de fer-se càrrec de les inversions”.
L’alcalde considerava que aquesta situació s’ha de normalitzar i afegia que “de la mateixa manera que a instal·lacions esportives com les del Josep Suñer i Vilartagues o els pavellons fem front a les inversions, cal aplicar-ho també en aquests dos casos perquè sinó els costos repercuteixen directament en els usuaris i és millor que aquests recursos que destinen a fer inversió, els utilitzen per a millores d’equipaments, per posar un exemple”.
L’alcalde subratllava que en cap dels dos casos no es tracta d’esports elitistes i que aquesta era una assignatura pendent que calia afrontar i que pel 2015 quedarà resolta.

El més llegit

I després