I després

PRESENTACIÓ DEL CANDIDAT JOAN A. ALBÓ

Compartiu aquesta història

Divendres al vespre la Sala Abat Panyellas del Monestir de Sant Feliu de Guíxols es va omplir de ciutadans que volien assistir a la presentació oficial de Joan Alfons Albó com a alcaldable de CiU en les properes eleccions municipals del mes de maig.
A l’acte hi va assistir el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, fou presentat per la regidora, Dolors Ligero, i va comptar amb el suport de l’alcalde de Platja d’Aro i president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.
Va intervenir en primer lloc Felip Puig que va presentar a Albó com el perfil de polític que la coalició necessita en les administracions locals atès que Catalunyya ha d’encarar importants reptes en els propers anys.
També va destacar la qualitat humana i professional del candidat, posant un èmfasi especial en la seva sensibilitat envers els ciutadans i amb la seva obertura al pacte, com ha quedat demostrat en aquesta legislatura i en previsió dels previsibles de cara al futur.
També va fer un parell d’apunts referint-se a la seva tossuderia en certs aspectes i a la peculiar forma de defensar les seves prioritats en algunes ocasions.
Tot seguit es va projectar un vídeo sorpresa per al candidat en el qual es feia un recorregut personal, familiar, professional i polític, on hi varen intervenir ciutadans i ciutadanes que, en general, destacaven la seva predisposició com a alcalde a l’hora d’atendre les seves propostes.
Finalment, Joan Alfons Albó, va prendre la paraula fent una exposició de passat, present i futur, fent referència a la feina realitzada en aquesta legislatura, de la qual va destacar les modificacions del POUM que s’han portat a terme, els nous contractes de serveis, les facilitats per fer el pagament de taxes i impostos, la creació de noves places hoteleres, els treballs esmerçats per potenciar el turisme, l’estalvi que ha permès fer la inversió més important de la història, el baix endeutament i la confiança en el futur si es continua en la línia traçada.
En definitiva, una demanda de confiança als presents que varen aplaudir les intervencions del candidat amb el qual varen poder compartir un aperitiu de comiat de la primera presentació pública dels alcaldables que es presentaran a Sant Feliu en les properes eleccions del mes de maig.

El més llegit

I després